Наймодніші светри з V-подібним вирізом осінь-зима 2023/2024

В холодний сезон передовсім потрібно подбати про зручний і затишний трикотаж, який буде зігрівати цієї осені. Пропонуємо придивитися до светрів із V-подібним вирізом, які водночас є теплими і лестять жіночій фігурі. Завдяки спокусливому вирізу ці светри візуально подовжуючи шию і підкреслюють витончені ключиці. В сезоні осінь-зима 2023/2024 дизайнери запропонували і джемпери з акуратними вирізами, і моделі з глибоким декольте. Давайте дивитися на найкращі з них.

Tory Burch0Tory Burch

Реклама

Джемпер з V-подібним вирізом є універсальною річчю в гардеробі, адже його можна не тільки носити на голе тіло, а й комбінувати з сорочками і сукнями. Візьміть до уваги модний приклад з колекції Tory Burch, де светр поєднується з сорочкою з гострим коміром та широкими штанами, а також є цікавою акцентною деталлю в нюдовому комплекті завдяки червоному кольору. MSGM пропонують носити довгий обʼємний светр замість блейзера поверх блискучої мінісукні, а Boss скомбінували затишний светр із глибоким декольте з шовковою блузою і спідницею-олівцем.

MSGM1MSGM

Boss2Boss

Не менш стильний вигляд має светр із V-подібним вирізом, одягнений на голе тіло. Підтвердженням цього є колекція Loewe, де довгий червоний светр поєднався з грубими черевиками, або образ Prada, в якому тонкий джемпер на ґудзиках доповнив штани-дудочки і гостроносі човники.

Loewe3Loewe

Prada4Prada

Vogue.ua зібрав наймодніші светри з V-подібним вирізом цієї осені.

Наймодніші светри з V-подібним вирізом осінь-зима 2023/20245

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить