7 головних трендів, які визначають осінній сезон 2024

Перехід до нового сезону, природно, вимагає зміни гардеробу. Ми зібрали для вас 7 головних трендів, які ми будемо носити восени 2024 року.

Поклик дикої природи

Пальта з леопардовим принтом у Jacquemus, леопардові шкури у Rabanne і, звісно, ​​AdidasSambas із хижим візерунком — дизайнери віддають перевагу цього сезону тваринним принтам, ніж будь-коли. Для багатьох, ​​хижі мотиви — це одна з найскладніших тенденцій в стилізації, але ви будете здивовані тим, наскільки легко можна вписати цей принт у вбрання: носіть леопардову сумку з шоколадно-коричневим пальто та джинсами, або з повністю чорним вбранням і високими підборами. Парижани взагалі вважають леопардовий принт нейтральним; можливо, настав час і нам спробувати.

Реклама

Getty Images, Jacquemus, Instagram.com/coletteandlili0Getty Images, Jacquemus, Instagram.com/coletteandlili

Коштовні тони

Наступного осіннього сезону коштовні тони стануть головними кольорами в гардеробах. І мова йде не тільки про бордовий відтінок, який особливо голосно відстоювали Gucci, а ще його показали Ferragamo, BottegaVeneta, Khaite і ToryBurch. Також восени буде можливість насолодитися темно-синім трикотажем і облягаючими сукнями-водолазками — вишуканими силуети, які відображають насичений настрій самих кольорів.

Ferragamo, Bottega Veneta, Gucci1Ferragamo, Bottega Veneta, Gucci

Прозорість

Вам може це подобатись чи ні, але незмінна популярність "голих" тканин, яка зберігається вже кілька сезонів поспіль, говорить про те, що тепер що прозорий одяг перейшов від категорії мікро-тренду до головних тенденцій. Сьогодні дизайнери пропонують грати не тільки з прозорістю, як і з кольорами і пропорціями, щоб створити візуальний інтерес до вбрання.

Courrèges, Fendi, Maisie Wilen2Courrèges, Fendi, Maisie Wilen

Новий гранж

На показах сезону осінь-зима 2024/25 були нотки 1990-х в мінімалістичних корпоративному вбраннях, що відсилало до таких муз, як Кейт Мосс і КеролінБессетт Кеннеді. Але в яскравих принтах і шорсткому мереживі, помічених на таких показах, як Blumarine, Rabanne, і Chloé була і шалена енергія цих років. Рекомендуємо спробувати новий гранж у вигляді простого сліпу із класичного шовку, який можна надіти поверх деніму або носити під жакетом, а також з подовженими джинсовими шортами.

Rabanne, Chloé, Blumarine3Rabanne, Chloé, Blumarine

Доросла жіночнічсть

В новому сезоні осінь-зима 2024/25 дизайнери відмовилися від яскравої дівочості заради більш дорослої жіночності. Спідниці-олівці, піджаки та сумки з ручкою стали улюбленою формулою на щодень. В інших колекціях ми бачили прикраси з перлами, оперні рукавички та шалі. Восени все буде стосуватися жіночності, але це не означає, що всі ваші спідниці мають бути довжиною до щиколоток.

Miu Miu, Bally, Khaite4Miu Miu, Bally, Khaite

Вільні силуети

Осінь – найкраща пора року, щоб виглядати елегантно та відчувати себе затишно. У зв’язку з цим не дивно, що великі силуети продовжують захоплювати уяву — форми, які не поглинають тіло, а обіймають і драпірують у всіх потрібних місцях.

Rag & Bone, Peter Do, Sea NY5Rag & Bone, Peter Do, Sea NY

Шкіра

Коли ми прощаємося з класичним тренчем, дизайнери пропонують появу переосмисленого довгого шкіряного пальто. Це буде головна інвестиція осіннього сезону. Якщо ви шукаєте щось коротше та солодше, приміряйте шкіряний бомбер за розміром. Вибирайте байкерські фасони або бомбери із масивною блискавкою та міцним коміром.

Luar, Jil Sander, Stella McCartney6Luar, Jil Sander, Stella McCartney

За матеріалами: vogue.com.au

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить