Затишок і елегантність: колекція Fabiana Filippi осінь-зима 2023/2024

Італійський бренд Fabiana Filippi представляє колекцію осінь-зима 2023/2024. У новому сезоні бренд залишається вірним своєму ДНК, основу якого складає трикотаж. Геометричні лінії, мінімалізм і динаміка, що виражається через поєднання різноманітних текстур, ось на що одразу звертається увага. Колекція складається з тонких, мʼяких і плавних силуетів, натхнених 1990-ми роками.

10

Реклама

Трикотаж, абсолютний must have цієї колекції, представлений у своїй найкреативнішій і витонченій версії. Найчистіші волокна вовни, кашеміру та альпаки чергуються з новими та ексклюзивними матеріалами, в яких усі смаки Fabiana Filippi поєднані з природним покликанням до експериментів. Прикладом є мохерова тканина з хутряним ефектом, яка застосовується для утеплення, або верхній одяг чи неопреновий люрекс з блискучим і витонченим зовнішнім виглядом, який виділяється своєю компактністю і відмінною зносостійкістю.

11

12

Різноманітність трикотажу в колекції, який у своєму складі поєднує вовну, кашемір і шовк, додає їй вишуканості та витонченості.

13

Тим часом у лінійці верхнього одягу ви знайдете універсальні пуховики з кашеміру та нейлону, сучасні пальта з альпаки та кашемірові хутряні жилети. Колірна палітра вишукана і переконлива. Нові відтінки білого поєднуються з жіночними тонами світло-рожевого. Рафія, ваніль, лісовий горіх і небесно-блакитний поступово поступаються місцем чорному та блакитному.

Viewthisposton Instagram

A postsharedbyFABIANAFILIPPI (@fabianafilippi)

Спортивні аксесуари повторюють тренд на мінімалізм і фактично є міксом модних дизайнів та функціональності: кросівки, армійські черевики з лакованої шкіри та м'які чоботи.

Затишок і елегантність: колекція Fabiana Filippi осінь-зима 2023/20244

Нова колекція бренду сезону осінь-зима 2023/2024 представлена в столичному бутику Fabiana Filippi на третьому поверсі ТЦ "Мандарин Плаза". Телефон: +380 67 486 95 35.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить