Синій колір в колекціях осінь-зима 2023/2024

Щороку серед наймодніших кольорів завжди можна побачити синій, варіюються лише його відтінки. У колекціях осінь-зима 2023/2024 синій також став одним із найбажаніших — від темного до яскравого з лазуровим підтоном. Дизайнери додавали синій у якості окремих деталей, дублювали колір одягу за допомогою аксесуарів, поєднували декілька відтінків синього, а також формували монохромні сині комплекти. Ми зібрали 4 головних синіх відтінки цього сезону і показали, як їх носити.

Fendi0Fendi

Реклама

Темно-синій

Темно-синій відтінок — цікава альтернатива базовому чорному. Цього сезону він має назву Eclipse і викликає асоціації з опівнічною темрявою. Цей майже чорний колір є практичним і універсальним рішенням. Saint Laurent пропонують носити темно-синій в ділових ансамблях, а Ferragamo, навпаки, роблять ставку на гламурне і сексуальне вбрання з латексу.

Saint Laurent1Saint Laurent

Ferragamo2Ferragamo

Стриманий синій

Стриманий синій колір є класикою на всі часи. Саме цей відтінок найчастіше вибирає Кейт Міддлтон для своїх образів. Глибокий та інтелігентний синій цього сезону зʼявився в колекції Loewe у вигляді "пернатих" шортів, тим часом Christian Dior запропонували картатий светр з круглим вирізом, який можна носити як із джинсами, так і зі спідницями чи штанами.

Loewe3Loewe

Christian Dior4Christian Dior

Cиній електрик

Синій електрик — модне рішення, щоб освіжити свій гардероб. Замість того, щоб обирати червоний, помаранчевий або зелений колір, спробуйте додати до свого стилю яскравий синій. Краще за все використовувати цей колір не в монохромних образах, а додавати як окремий акцент. Джерела натхнення шукайте в колекціях Victoria Beckham і Tory Burch.

Victoria Beckham5Victoria Beckham

Tory Burch6Tory Burch

З лазуровим підтоном

Останній варіант актуального синього кольору — насичений відтінок з лазуровим підтоном. Цей сміливий і яскравий колір точно сподобається модницям, які люблять виділятись з натовпу. Придивіться до пальта-сукні Gucci або трикотажної сукні Jil Sander, яку можна носити поверх штанів такого ж кольору.

Gucci7Gucci

Jil Sander8Jil Sander

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить