Наймодніші довгі шарфи сезону осінь-зима 2023/2024

Ще буквально місяць — і повірте нам, ми всі будемо купувати довгі і великі шарфи (іноді розміром із ковдру) та шукати найвишуканіші способи загорнутися в них, щоб не тільки врятуватися від холоду, а скласти модний зимовий образ. Цього сезону осінь-зима 2023/2024 дизайнери пропонують вибирати великі картаті шарфи-ковдри, моделі з грубого плетіння, варіанти з гладкої вовни або аксесуари з мʼякого та пухнастого мохеру. Хоча кожен із цих шарфів різниться за шириною та текстурою, у них є спільна риса: вони всі є ідеальним доповненням до модного осінньо-зимового гардероба.

Louis Vuitton0Louis Vuitton

Реклама

Якщо хочеться підвищити рівень комфорту і почуватися стильною, потрібен зручний теплий шарф, який огорне, наче міцні обійми. Prabal Gurung запропонували вибирати яскравий светр з довгим шарфом однакового плетіння, Stella McCartney запропонували червоний шарф з торочками, а Altuzarra і The Row зробили ставку на шарфи, які повторюють тканину верхнього одягу.

SAINT LAURENT1SAINT LAURENT

Stella McCartney2Stella McCartney

Prabal Gurung3Prabal Gurung

Завдяки довжині шарфів можна гратися, стилізуючи образи у різний спосіб. Невимушено перекидати через одне плече, як роблять Louis Vuitton, збирати великі палантини на плечі брошкою, надихнувшись колекцією Saint Laurent, або загортатись у картатий шарф, наче ковдру, за прикладом Etro. Також можна носити довгий шарф разом із сукнями з відритими плечима, як пропонують Aeron, або додавати як акценту деталь до монохромного чорного образу, взявши за приклад Toteme. Версій може бути набагато більше, є простір для фантазії та сміливих експериментів. Іще кілька цікавих прикладів стилізації дивіться в нашій добірці.

Marni4Marni

Burberry5Burberry

Altuzarra6Altuzarra

Aeron7Aeron

The Row8The Row

Toteme9Toteme

Etro10Etro

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить