Найкрасивіші спідниці з принтами сезону весна-літо 2024

Спідниці з квітами, смужками та богемними мотивами мають усі можливості стати головними героями літньої пори року. У світі, де нейтральні кольори та мінімалістичний дизайн домінують без конкуренції, візерунки планують кинути спільності виклик. Модні тенденції сезону весна-літо 2024 чітко показали стилістичну силу принтів, забезпечивши прийняття сміливої та авантюрної сторони, не боячись фліртувати з естетикою, протилежною мінімалізму 1990-х. Vogue.ua зібрав найкрасивіші спідниці з принтами поточного літа.

Спідниця з леопардовим принтом

Jacquemus0Jacquemus

Реклама

Jacquemus представили свою колекцію весна-літо 2024 у культовому Fondation Maeght у Сен-Поль-де-Вансі, місті на півдні Франції. Кожна деталь лінійки, включаючи спідницю прямого крою з леопардовим принтом, виділялася своїми скульптурними силуетами. Завдяки дизайну, визначеному чіткими лініями, спідниця балансує між французькою елегантністю та авангардною сміливістю.

Мідіспідниця з флористичним принтом

Shiatzy Chen1Shiatzy Chen

Цього літа Shiatzy Chen пропонують обирати образ, який можна носити й у відпустці, і на вихідних. Він виділяється мідіспідницею з розрізом спереду в поєднанні з білими спортивними кросівками на трековій підошві. Спідниця, безперечна головна героїня вбрання, виготовлена ​​з легкої тканини з вишитими квітковими мотивами, гармонійно поєднує тайванське коріння бренду з сучасністю.

Спідниця в стилі бохо

Ralph Lauren2Ralph Lauren

Цього сезону Ralph Lauren роблять традиційний шотландський принт культовим видовищем, що вписується в естетику бохо. Бренд зробив вибір на користь еклектичного поєднання принтів, прикрас і блиску. Це ода класичному стилю американського лейблу, що розфарбовує свої силуети сліпучими кольорами та несподіваними мотивами.

Спідниця кроше

Bottega Veneta3Bottega Veneta

З іншого боку, Bottega Veneta зробили техніку кроше альтернативою традиційним принтам. Для шанувальників бохо-тренду та стилю "тихої розкоші" ця пропозиція є серединою між обома течіями. У поєднанні з плетеними мюлями з відкритим носком це вбрання стане найпрактичнішим образом, який ідеально римується з простою білою футболкою.

Спідниця з художнім принтом

14

Звичайно, спідниці прямого крою не носять виключно з босоніжками або туфлями на підборах. Модниці стверджують, що кросівки — це витончений і сучасний штрих, який додає переваг будь-якому образу, складеному з елегантних речей. Експериментуйте з кольором кросівок, який допоможе підкреслити художній дизайн, надрукований на спідниці.

Мідіспідниця з квітковим принтом

Carolina Herrera5Carolina Herrera

Мідіспідниця із завищеною посадкою автоматично зробить образ ще кращим. Carolina Herrera нагадують, що квітковий принт є візерунком, на який варто робити ставку цього літа. Завершіть вбрання босоніжками на підборах з ремінцями та будьте готові привертати увагу з кожним кроком.

Спідниця з принтом tie-dye

16

Напівпрозору спідницю з принтом tie-dye, яка відповідає кодам богемного тренду, найкраще римувати з чорними кросівками з обʼємною підошвою.

За матеріалами Vogue.mx.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить