Найгарніші сукні з драпіруванням сезону весна-літо 2024

Сукня головна героїня весняно-літнього сезону. Цей період зазвичай знаменує повернення на модну арену численних позачасових речей і один із трендів, який можна було побачити на останніх Тижнях моди, підтверджує повернення до основ і найбільшого шику. Сукні з драпіруванням, як у колекціях Valentino, Loewe та Rabanne, знову в моді, а майстерна гра зі складками додає силуету нового виміру.

Valentino, Loewe, Rabanne0Valentino, Loewe, Rabanne

Реклама

Пішли в минуле надто складні варіанти драпірування. Тепер такі сукні відродилися з новими об’ємами та літньою кольоровою палітрою, як у Jacquemus, що представили її в яскравому вишнево-червоному відтінку. Ця модель вже підкорила гардероби Емілі Ратаковскі та Кайлі Дженнер.

Емілі Ратаковські1Емілі Ратаковські

Кайлі Дженнер2Кайлі Дженнер

І хоча сукня з драпіруванням добре комбінується практично з будь-яким взуттям, кращого варіанту, ніж босоніжки на високих підборах, не знайти, щоб мати ефектний та елегантний вигляд. Vogue.ua зібрав чотири моделі, які мають зʼявитися у вашому гардеробі цього сезону.

Jacquemus3Jacquemus

Темно-синя мінісукня з довгими рукавами

14

Темно-синій колір підкорив тренди цього сезону завдяки своїй елегантності та витонченості. Ідеальний відтінок для такого класичного крою. З наближенням спекотних днів у пару найкраще пошукати пару золотих босоніжок, щоб створити ефектний образ.

Чорна сукня з драпіруванням та глибоким вирізом

15

Вершина сміливості — образ модниці Діани Луїзи Бартлетт, яка наважилася на поєднання драпірованої сукні та однотонного купальника в міському пейзажі.

Асиметрична сукня з драпіруванням

Alberta Ferretti6Alberta Ferretti

Якщо ви схиляєтеся до монохромних образів, вбрання від Alberta Ferretti стане найкращим натхненням. Обирайте босоніжки з ремінцями і стразами в тон мінісукні з драпіруванням із прозорих тканин.

Драпірована сукня з розрізом

Del Core7Del Core

На своєму шоу Del Core представили елегантне й чарівне вбрання. Драпіровані сукні довгого силуету з блискучої шовкової тканини стануть безпомилковим вибором, який створить майже ангельський образ. Секрет у тому, щоб доповнити модель парою босоніжок із ремінцями нюдового відтінку.

За матеріалами vogue.fr.

18

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить