Минуле та сучасне: нова колекція Emporio Armani осінь-зима 2023/2024

Нова колекція Emporio Armani осінь-зима 2023/2024 витримана в найкращих традиціях бренду та пропонує елегантність, свободу і практичність. Взаємодія чоловічого та жіночого — це чітка риса ДНК марки, виражена у грі об’ємів і текстур, а також в амальгамі чорного, білого та сірого відтінків з домішками яскравих кольорів.

10

Реклама

11

Жіноча колекція осінь-зима 2023/2024 з назви Circus of life багато в чому спирається на цирковий гардероб: капелюхи-котелки, бриджі, шорти-бермуди, черевики для верхової їзди, короткі спідниці та куртки з асиметричними застібками. Речі елегантні й легкі, а серед головних must-have-позицій сезону — жилети з глибоким V-подібним вирізом, штани з високою посадкою, оксамитові костюми, твідові жакети та елегантні чорні сукні. Особливо вирізняють колекцію аксесуари: довгі рукавички, маленькі сумки, капелюшки, ремені — усе нагадує сценічний одяг, відфільтрований поглядом Армані.

12

13

Зі свого боку, чоловіча колекція — данина 1930-м рокам, витонченій суворості й авантюрній точності цього часу. Бестселерами поточного сезону будуть бомбери у вінтажному стилі, довгі пальта, тренчі, піджаки, жилети та кардигани. Вони чудово поєднуються із сорочками й укороченими штанами, а також масивними черевиками. Кольорова палітра варіюється від спокійних, як-от сірий, бежевий, карамельний, до насичених відтінків червоного та фіолетового.

14

15

Нову колекцію Emporio Armani можна придбати у фірмовому магазині Emporio Armani, на сайті INTERTOP.UA та в мобільному застосунку.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить