Магія Марракеша: нова колекція Elie Saab Couture весна-літо 2024

Елі Сааб ніколи не зустрічав сліпучих прикрас, які б йому не cподобалися. В новій кутюрній колекції весна-літо 2024 з 64 образів лише 6 були однотонні, позбавлені прикрас: три сукні з червоного шовку різних тонів, рельєфна бальна сукня з рожевого шовку Duchesse, драпіроване поєднання із блакитного ґазару та спадаючий халат у зеленувато-жовтому кольорі. Решта являла собою блискучий парад інкрустованих мережив, вишивки кристалами, вирізів із золотою обробкою, пелюсток з органзи та пір'я, перетворених на тривимірні аплікації у формі квітів.

10

Реклама

Ці пір’ясті квіти прикрасили величну накидку, яку Дженніфер Лопес одягнула на показ і по-королівські зайняла своє місце в першому ряду, насолоджуючись шоу вечірніх суконь пастельних тонів, струнких силуетів, які були підкреслені хвилеподібними бічними вставками, рукавами-накидками, рукавами-дзвіночками і палантинами, які різним чином подовжувалися у шлейфами. "Мені подобаються королівські особи", – сказав Сааб за лаштунками.

11

12

13

Ремесло, яке входить до репертуару Elie Saab, вражає: кожен сезон високої моди дизайнер приїжджає з Бейрута зі всім своїм ательє, співробітники якого втілюють талант і чуття дизайнера до пишноти в незліченні розкішні інтерпретації. Твори Сааба ніби живуть у фантастичному місці з казок, але його перший ряд зірок вказував на те, що, хоча його уява цього сезону мандрувала «до магії Марракеша та таємниці пустельної троянди», його ноги міцно закріплені на території червоної доріжки. Як і будь-який інший дизайнер, думаючи про кутюрну колекцію, він дивиться на можливості премії Оскар.

14

15

16

Всю колекцію Elie Saab Couture весна-літо 2024 дивіться в нашій галереї.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить