Квіткові мотиви в колекціях весна-літо 2024

Квіти традиційно асоціюються з приходом тепла і саме тому частіше зʼявляються в весняно-літніх колекціях. У новому сезоні дизайнери знову зізналися в коханні цим романтичним і жіночним мотивам, але окрім квіткових візерунків на одязі показали образи з 3D-бутонами, флористичними аплікаціями, силуетами у формі пелюсток, а також вбрання, прикрашені рослинною вишивкою. Vogue.ua зазирнув до колекцій дизайнерів і зібрав наефектніші квіткові мотиви в колекціях весна-літо 2024

3D-квіти

Тривімірни квіти, схожі на реальні флористичні бутони, — один з найгучніших трендів нового сезону. Loewe представили топи-кольчуги, що складалися з розсипу маленьких золотих і срібних бутонів, які можна носити з денімом. SimoneRochaпопуляризовали тему троянд на своєму показі, де блідо-рожеві квіти з довгими стеблами лежали між шарами невагомого тюлю. Balmain також показали оду любові 3D-трояндам, прикрасивши ними практично кожен образ, наприклад, ось це лаковане червоне пальто.

Реклама

Loewe0Loewe

Simone Rocha1Simone Rocha

Balmain2Balmain

Квіткові аплікації

Квіткові аплікації були ще одним модним напрямком, який обрали бренди цієї весни. Marni представили різнокольорову сукню, що складалася з колажу пласких квіткових бутонів. Цей образ ми бачили не тільки на подіумі, а й на актрисі Симоні Табаско на червоній доріжці премії EmmyAwards 2024. Тим часом Etro прикрасили шовкову спідницю квітковими аплікаціями в тон, а DavidKoma додали блискучі квіти до сексуального вечірнього комплекту.

Marni3Marni

Etro4Etro

David Koma5David Koma

Квітковий принт

Сукні з квітковими принтами — незмінна любов дизайнерів. Від розсипу маленьких польових квітів до великих бутонів троянд — цей тренд ніколи не набридне. В новому сезоні весна-літо 2024 на максісукні-кейпіBalenciaga розцвіли флористичні бутони, AlexanderMcQueen запропонували шовкову сукню на тонких бретельках з принтом великої криваво-червоної троянди, а Chanel зробили ставку на спідничну двійку з яскравими маргаритками.

Balenciaga6Balenciaga

Alexander McQueen7Alexander McQueen

Chanel8Chanel

Вишивка

У новому сезоні романтичного настрою не оминути. Якщо вам не подобаються речі з тривимірними бутонами та флористичними принтами, пропонуємо звернути увагу на квіткову вишивку, яка розмістилася як на сукнях і спідницях, так і на верхньому одязі. Erdem запропонували комбінований тренч із рослинною вишивкою, RichardQuinn показали чорне вбрання з яскравими бутонами, в якому відчувався ретронастрій, а ChristianDior прикрасили спідницю із сітки флористичною делікатною вишивкою.

Erdem9Erdem

Richard Quinn10Richard Quinn

Christian Dior11Christian Dior

Силуети у формі пелюсток

Цього весняно-літнього сезону в центрі уваги опинилися речі у формі пелюсток або які нагадують квіти. AlexanderMcQueen показали ефектну червону сукню з воланами, які відсилали до пелюстків червоної троянди, ChristianCowan презентували спідницю-квітку, яку можна носити в повсякденному гардеробі разом з білою футболкою або сорочкою, а NoirKeiNinomiya зробили ставку на сукню-квітку.

Alexander McQueen12Alexander McQueen

Christian Cowan13Christian Cowan

Noir Kei Ninomiya14Noir Kei Ninomiya

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить