8 модних кольорів сезону осінь-зима 2023/2024

Після минулих холодних сезонів, які характеризувалися яскравими відтінками в колекціях брендів, настав час повернутися до класичних і глибоких тонів. Серед модних кольорів сезону осінь-зима 2023/2024 були помічені сірий як головна альтернатива базовому чорному, темно-синій і коричневий у його дуже солодкій версії. Яскравим акцентом став червоний, який зараз можна побачити всюди — від полум'яного до стриманого бордо. Нюд отримав звання найбільш чуттєвого кольору. А найактуальніший жовтий — відтінку осіннього листя.

Сірий — новий чорний

Костюми, верхній одяг, трикотаж і навіть вечірні сукні дизайнери тепер пропонують в нейтральному сірому кольорі, який став альтернативою класичному total black.

Реклама

Courreges0Courreges

Alberta Ferretti1Alberta Ferretti

Loewe2Loewe

Темно-червоний — зимова прикмета "тихої розкоші"

Якщо тренд на "тиху розкіш" традиційно проявлявся у світлих відтінках, як-от кремовий і бежевий, то сезон осінь-зима 2023/2024 диктує свої правила: в гру вступає темно-червоний винний колір. Найефектніші речі цього відтінку — шкіряні або шовкові.

Alexander McQueen3Alexander McQueen

Ann Demeulemeester4Ann Demeulemeester

Bally5Bally

Яскравий червоний

Інтенсивний і яскравий, як пекучий вогонь чи відтінок автомобіля Ferreri. Цього сезону носіть спокусливі червоні мінісукні і обтислі речі, верхній одяг чи аксесуари .

Blumarine6Blumarine

David Koma7David Koma

Ferragamo8Ferragamo

Темно-синій — нова класика

Повсякденний одяг найтемнішого відтінку синього, який нагадує нічну темряву, в цьому сезону є найбажанішим рішенням. Придивіться до пальта Ferragamo, штанів-спідниці Fendi і костюму Tibi.

Ferragamo9Ferragamo

Fendi10Fendi

Tibi11Tibi

Ірис — найніжніший варіант

Він не такий інтенсивний, як фіолетовий, і не такий яскравий, як Very Pery. Тож якщо вам хочеться чогось ніжного, відтінок ірису — саме те що треба цієї осені. До того ж він добре поєднується з коричневою палітрою, яка теж у тренді.

Miu Miu12Miu Miu

Rodarte13Rodarte

Emporio Armani14Emporio Armani

Нюд

Цей відтінок став символом нової чуттєвості цієї осені. Спробуйте його у версії ​​"голої" сукні, щоб підкреслити кожен природний вигин тіла.

Altuzarra15Altuzarra

Atlein16Atlein

Alaia17Alaia

Молочний шоколад

Якщо минулого сезону дизайнери любили відтінки чорного шоколаду, то цієї осені пропонують речі у кольорах солодкого молочного шоколаду. Цей колір чудовий і у повсякденні, і у вечірньому гардеробі.

Acne Studios18Acne Studios

GCDS19GCDS

Akris20Akris

Теплий жовтий

Відтінок жовтого, який огортає своєю теплотою: це колір осіннього листя, а також меду. Він ідеальний для хутряного одягу та м’яких затишних светрів.

Burberry21Burberry

Marni22Marni

Andreadamo23Andreadamo

За матеріалами vogue.it

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить