Український бренд BOBKOVA показав нову колекцію на Almaty Fashion Week

Український бренд Bobkova продовжує свою активну міжнародну діяльність, зосереджену не лише на західних, а й на східних ринках. Дизайнерка Христина Бобкова показала нову весняно-літню колекцію в межах восьмого сезону Almaty Fashion Week.

Bobkova весна-літо 20240Bobkova весна-літо 2024

Реклама

Весняно-літня колекція Bobkova — це присвята українській природі, а її головний елемент — квітка мальви, яка з дитинства знайома кожному українцю. "Мальва — це оберіг, духовне коріння людини, вірність етнічній спадщині предків. Народні повір'я свідчать, що мальви охороняють мешканців оселі, — розповіла після показу Христина Бобкова. — Сьогодні, коли українці щодня втрачають свої будинки через дії ворога, мальва посідає в наших серцях особливе місце". Над цією колекцію Христина Бобкова працювала разом із художницею Поліною Мороз, яка відобразила всю красу мальви у принтах. У колекції вони органічно поєднані зі стриманими відтінками і ніжною пастельною гамою.

Bobkova весна-літо 20241Bobkova весна-літо 2024

12

Bobkova весна-літо 20243Bobkova весна-літо 2024

У кожній своїй колекції Бобкова намагається віднайти той самий баланс між маскулінністю і чуттєвістю, лаконічністю і жіночністю. На подіумі, на який перетворився готель Ritz Carlton Almaty, глядачі побачили ідеальні костюми-двійки в парі з ніжно-рожевими сорочками, шовкові спідниці з акварельним принтом та різноманітні сукні, за якими до Bobkova повертаються шанувальники щосезону. "Сукні — це сильна сторона нашого бренду, — додає дизайнерка. — Тому мені було дійсно важливо продемонструвати їх на новому для нас ринку, подивитися на реакцію, бо якими б різними не були жінки всього світу, їх об'єднує бажання почуватися красивими".

Bobkova весна-літо 20244Bobkova весна-літо 2024

Bobkova весна-літо 20245Bobkova весна-літо 2024

Окрім показу в межах Тижня моди Христина Бобкова також провела воркшоп зі створення колекцій, поділившись багаторічним досвідом із казахськими колегами.

Христина Бобкова6Христина Бобкова

17

Нагадаємо, що взявши курс на інновації, організатори VFWA та дизайнери-учасники надихнулися ідеями переродження та перетворення, тому новий сезон пройшов під девізом метаморфоз. Крім українського бренду участь у Тижні моди взяли дизайнери з Казахстану, Туреччини та Киргизстану. "Разом із командою вирішили повністю поміняти концепт VIII сезону VFWA та на повну скористатися силою нових технологій. Кожна деталь на наших шоу — запрошення, оформлення простору та й сам подіум — демонструє переродження проєкту, його розширення та вихід на новий рівень. Невипадково символом сезону стала історія про прекрасного метелика, який був розроблений спеціально для VISA Fashion Week Almaty, — розповідає Бауіржан Шадібеков. — Додам, що цього сезону курс на сталу моду та усвідомленість став ще більш певним. Ресайклінг та апсайклінг залишаються провідними трендами не лише світової моди, а й життя в суспільстві, і ми втілюємо їх на подіумі. Нас тішить той факт, що в колекціях учасників VFWA з'являється все більше перероблених тканин, а бренди — не лише молоді, а й ті, хто вже має впізнаваність, — все частіше беруть ресайклінг на озброєння".

Український бренд BOBKOVA показав нову колекцію на Almaty Fashion Week8

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить