Найкращі образи зірок на червоній доріжці LACMA Gala 2023

Щорічний гала-концерт LACMA Art + Film у Лос-Анджелесі традиційно відвідують знаменитості, але цьогоріч цей вечір видався більш зоряним, ніж будь-коли. На червоній доріжці зібрались, здавалось, усі голлівудські зірки, демонструючи гламурні вечірні сукні та костюми. І враховуючи, що вже кілька років поспіль вечірка проходить за підтримки Gucci, багато відвідувачів обрали яскраві образи від італійського бренду.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес0Бен Аффлек і Дженніфер Лопес

Реклама

Союз Дженніфер Лопес і Бен Аффлек, як завжди, був приголомшливий: Лопес одягла сукню кольору шампанського Gucci з шовковим ліфом і мереживною спідницею, а Аффлек вибрав класичний чорний смокінг. Інші зірки вирішили сяяти сольно. Кім Кардашьян викликала фурор у яскраво-рожевій сукні без бретельок і в чорних оперних рукавичках Balenciaga Couture. Біллі Айліш зʼявилася в комплекті Gucci із монограмою, доповненому новою веганською сумкою бренду Horsebit. Люпіта Ніонго була в прозорій сукні з тюлю бордового кольору Gucci з яскравими прикрасами De Beers, а Rosé обрала квіткову сукню на одне плече Saint Laurent. Нижче ми зібрали найкращі образи знаменитостей з гала-концерту LACMA 2023.

Кім Кірдашʼян1Кім КірдашʼянБіллі Айліш2Біллі АйлішДжейн Фонда3Джейн ФондаДжессіка Честейн4Джессіка ЧестейнБен Аффлек і Дженніфер Лопес5Бен Аффлек і Дженніфер ЛопесЛенні Кравіц6Ленні КравіцЛюпіта Ніонго7Люпіта НіонгоСальма Гайєк і Франсуа-Анрі Піно8Сальма Гайєк і Франсуа-Анрі ПіноДжессі Племонс і Кірстен Данст9Джессі Племонс і Кірстен ДанстГайді Клум10Гайді КлумПеріс Гілтон11Періс ГілтонДейзі Едгар-Джонс12Дейзі Едгар-ДжонсRosé13RoséЕмма Чемберлен14Емма ЧемберленЯра Шахіді15Яра ШахідіЛюкс Паскаль і Педро Паскаль16Люкс Паскаль і Педро ПаскальДжоді Тернер-Сміт17Джоді Тернер-СмітДжулія Гарнер18Джулія ГарнерA$AP Rocky19A$AP RockyДжоді Комер20Джоді КомерГрета Лі21Грета ЛіЛаура Харріер22Лаура ХарріерКара Джейд Майерс23Кара Джейд МайерсЛілі Гладстон24Лілі ГладстонЕлліот Пейдж25Елліот ПейджЕндрю Гарфілд26Ендрю ГарфілдТанту Кардинал27Танту Кардинал

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить