Найдивніші та найпопулярніші кросівки сезону знайдено

Ми не знаємо, як ви, але ми могли проводити години за годинами, розглядаючи фотографії вуличного стилю під час місяця моди. Починаючи з Нью-Йорка, фотографи документували усі неймовірно стильні вбрання, які гості носили на показах сезону весна-літо 2024. В кожній зі столиць моди ансамблі коливалися від структуровано мінімалістичних до яскравих максималістичних. Але незалежно від естетики, одне конкретне взуття об’єднує натовп модників у всіх містах.

10

Реклама

На цей час найпопулярнішою парою сезону стали кросівки з колаборації Martine Rose і Nike. Shox MR4 були випущені в липні минулого року. Ця гібридна пара за 200 доларів поєднала в собі футбольні бутси з туфлями. Ці кросівки мають конструкцію мюлей для зручного носіння, а також м’який, пружинистий каблук Shox. Пара виконана в сміливих кольорах і поєднує в собі неоново-зелений і помаранчевий або синій і фіолетовий. Це, безумовно, кросівки, які неможливо не помітити, тож не дивно, що стильні павичі миттєво додали їх до свого гардероба.

11

12

Streetstyle-зірки носили це незвичайне взуття різними способами: з яскравою сорочкою з краваткою та широкими шортами; з яскраво-зеленою сукнею з тюлю; з блейзером і джинсами. Попри сміливий дизайн, виявилося, що це взуття можна поєднувати з будь-яким одягом.

13

14

15

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить