Чи готує Тейлор Свіфт свій 13-й альбом? Розбираємо можливі “пасхалки”

Майже рік минув відтоді, як Тейлор Свіфт випустила свій 12-й студійний альбом “The Life of a Showgirl”. Чи не почала вже співачка натякати на новий проект?
У місяці, що минули після релізу альбому в жовтні 2025 року, пильні фанати почали помічати, чи не залишає поп-зірка “пасхалки” про свої майбутні релізи.
“Є речі, які можна робити, і речі, яких не можна. Я ніколи не буду планувати “пасхалку”, що пов’язана з моїм особистим життям”, – розповіла Свіфт у серпні 2025 року в подкасті свого чоловіка Тревіса Келсі “New Heights” про свою схильність заздалегідь залишати підказки щодо своїх платівок. “Це завжди буде стосуватися музики або чогось, що я планую. Плану, який я втілюю. Чогось, що ви не знаєте, що я кажу з певною причиною, яку ви почуєте пізніше і скажете: ‘Боже мій'”.
Свіфт, яка вийшла заміж за Келсі у липні 2026 року, не оголошувала жодних планів щодо 13-го альбому, хоча не секрет, що це число є улюбленим для володарки премії “Греммі”.

Чи може вже готується 13-й студійний альбом Тейлор Свіфт? Співачка (36 років) та її наречений Тревіс Келсі відвідали весілля друзів у суботу, 16 травня, де вбрання поп-зірки розпалило спекуляції фанатів про новий реліз.
Розгляньмо найцікавіші натяки, які можуть свідчити про підготовку 13-го запису Свіфт:
Числа говорять самі за себе
Під час відвідування весілля друзів у травні 2026 року Свіфт доповнила свою золоту сукню від Maria Lucia Hohan сережками з опалами. Прикраси містили 13 каменів, що могло вказувати на потенційний номер альбому.
Шанувальники швидко помітили, що Свіфт схожим чином носила сережки з 12 червоними каменями на премії “Греммі” 2025 року – за кілька місяців до оголошення “The Life of a Showgirl”.
Бузок у Лондоні
Свіфт з’явилася в Лондоні у серпні 2026 року в бузковій мінісукні від Delphine, виходячи з ексклюзивного клубу. Раніше її помітили, коли вона виходила з того ж закладу у серпні 2024 року, під час її туру Eras Tour по стадіону Wembley.
Тоді Свіфт була в картатому блейзері та спідниці від Vivienne Westwood, продовжуючи серію виходів у картатому одязі. Альбом “Showgirl” врешті-решт вийшов саме в Національний день картатого одягу.
“Це з’явлення стало початком масивної ери картатого одягу, яку Тейлор носила у 2024-2025 роках, і про яку ми згодом дізналися, що вона вказувала на День картатого одягу, коли вийшов Showgirl (3 жовтня)”, – написав фанат у Twitter у серпні 2026 року. “Через два роки Тейлор з’являється в тому самому місці, одягнена в колір, який, як багато хто припускає, є кольором TS13, і поруч із знаком виходу, який був сильно акцентований під час ери Showgirl… Ну, привіт”.
Свіфт просувала “Showgirl” восени 2025 року, випустивши кілька фотосесій від Мерта Аласа та Маркуса П’Ігготта. На одному зі знімків Свіфт була в корсеті, розшитому стразами, стоячи під знаком виходу за лаштунками. (Альбом “Showgirl” був написаний про життя Свіфт під час Eras Tour, який також став каталізатором її роману з Келсі).
Шукайте підказки на вершині Емпайр-Стейт-Білдінг
Офіційні акаунти хмарочоса в Нью-Йорку опублікували фотографії будівлі, підсвіченої зеленим кольором, 20 серпня 2026 року.
“Що відбувається?” – йшлося в підписі, де були виділені перші літери імені Свіфт.
В Instagram акаунт відзначив сторінку Свіфт.
Хоча цілком можливо, що команда Емпайр-Стейт-Білдінг просто підігрувала фанатській лихоманці, деякі Swifties припустили, що співачка могла натякати на новий альбом або перезаписану версію свого дебютного LP. (Дебютний однойменний альбом Свіфт святкуватиме своє 20-річчя у 2026 році).
Повернення до витоків
У серпні 2026 року Свіфт виступила в Музеї Греммі на ретроспективі своєї 20-річної кар’єри, поетично розповідаючи про свій початок у кантрі-музиці.
“Мені все більше подобаються мої кантрі-коріння, чим далі я йду цим шляхом”, – сказала вона присутнім. “Я хочу шанувати їх все більше і більше, артистів, які сформували мене, і все це відбувалося в Нешвіллі”.
З власних слів Свіфт, кілька фанатів вважали, що “TS13” може мати кантрі-звучання.
Наступного місяця пісня Свіфт “I Knew It, I Knew You” з фільму “Іграшкова історія 5” була номінована на “Сингл року” на церемонії CMAs 2026.
“Схоже, я ще не сказала своє останнє ‘йоу-ху'”, – написала Свіфт у своїх Stories в Instagram тоді, натякаючи на свою присутність на церемонії вручення нагород. “Побачимося там 18 листопада”.
Після повідомлення Свіфт деякі фанати припустили, що її, ймовірно, 13-й альбом матиме кантрі-звучання, як і її перші кілька платівок.
“Усі говорять: ‘Ось-ось вийде Debut TV’, ні, любі, йде TS13 country”, – теоретизував один фанат у X, а інший припустив, що LP ознаменує нову еру для Свіфт, додавши: “TS13 – це не книжкова кінцівка, це початок нової ери в житті Тейлор. Це альбом, який виходить після усвідомлень, що прийшли під час роботи над IKIIKY. Те, що Тейлор постриглася, також чудово пасує до її закриття цієї минулої декади, яка теж почалася зі свіжої стрижки. Попереду захопливі часи!”
Все зводиться до “Bejeweled”
У кліпі на пісню “Bejeweled” 2022 року Свіфт їхала в ліфті з кнопками різних кольорів. Фанати дійшли висновку, що кожна кнопка відповідає кольорам, пов’язаним з минулими альбомами Свіфт, включаючи червоний для “Red”, синій для “1989” і жовтий для “Fearless”. 13-та кнопка зверху була пофарбована в бузковий колір.
“Тейлор натякає на TS13 бузковим кольором з часів кліпу Bejeweled. 13-й поверх – це 💜”, – написав один фанат у X у серпні 2026 року. “Але 💜 поєднується з 💍, вона зробила це в кліпі [‘I Can Do It With a Broken Heart’], кліпі ‘Anti-Hero’, на Eras з комбінованим кольором [1989] вбрання, і сьогодні з папарацці-вбранням”.
Інший фанат зазначив, що така ж кольорова схема була представлена в книзі Eras Tour Свіфт.
“Пасхалки” на Еммі
Хоча Свіфт не відвідала церемонію вручення премії “Еммі” 2026 року особисто, поп-зірка здивувала шанувальників, з’явившись із попередньо записаним камео в одному зі скетчів, які вів ведучий Маріска Харгітей із серіалу “Закон і порядок”. У скетчі на тему “Спеціальних слідчих” Харгітей – в образі капітана Олівії Бенсон – зібрала свою команду для розв’язання вигаданої справи “Чи буде Тейлор Свіфт на Еммі?”.
Коли команда зібрала кілька “пасхалок” від Swifties, пов’язаних із номінованими на “Еммі” шоу, сама Свіфт приєдналася до групи, щоб передати спеціальне повідомлення прямо в камеру: “Сахарид, Овен, з виноградника, на північ чи на південь”.
Криптичне повідомлення негайно змусило Swifties розпочати розслідування, намагаючись розшифрувати можливі значення. Деякі вважали, що фрази пов’язані з назвами треків на 13-му альбомі Свіфт або навіть прихованим датою випуску. (“Овен” може вказувати на березень або квітень 2027 року).
Звичайно, багато Swifties також припустили, що ці слова є натяками на довгоочікуваний реліз Taylor’s Version її дебютного альбому. У будь-якому випадку, схоже, що щось незабаром може з’явитися.