Сусупільне представило пісні учасників Нацвідбору на «Євробачення-2024»

Фото: eurovision.ua

«Суспільне» спільно з «1+1 Продакшн» представили пісні учасників нацвідбору на «Євробачення-2024», з якими вони поборються за право представляти нашу країну на конкурсі в Мальме. Цього року 8 із 11 заявок написані повністю або частково українською мовою. Презентація композицій відбулася у прямому ефірі на YouTube-каналі національного конкурсу.

Мовник також визначив порядок виступу учасників у фіналі нацвідбору, що відбудеться 3 лютого 2024 року у форматі телевізійного концерту. Відкриє шоу YAKTAK з піснею «Lalala», а завершить цьогорічний конкурс NAHABA з треком — «GLASSS».

Як і в попередні роки, переможця відбору та представника України на «Євробаченні-2024» визначать за результатами голосування журі та глядачів. Склад суддів фіналу українці знову виберуть онлайн-голосуванням, а місце проведення концерту стане відомо пізніше.

Порядок виступів у фіналі нацвідбору на «Євробачення»:

1. YAKTAK — «Lalala»

2. INGRET — «Keeper»

3. NAZVA — «Slavic English»

4. ANKA — «Палала»

5. Drevo — «Endless chain»

6. Alyona Alyona & Jerry Heil — «Teresa & Maria»

7. MÉLOVIN — «DREAMER»

8. SKYLERR — «Time is running out»

9. Ziferblat — «Place I Call Home»

10. YAGODY — «Tsunamia»

11. NAHABA — «GLASSS»

Наступний пісенний конкурс пройде у шведському Мальмі. «Євробачення» у 2023 році виграла співачка Loreen піснею «Tattoo», а український гурт TVORCHI посів шосте місце з треком «Heart of Steel».

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить