Цукерки, страусове пір’я та квіти: наймодніші капелюшки на гонках Royal Ascot 2024

Фото: Chris Jackson/Getty Images

У британському Аскоті стартували королівські стрибки Royal Ascot, які щороку чекають не тільки на шанувальників спортивних змагань, а й модниці, сподіваючись продемонструвати незвичні капелюшки. З року в рік дрес-код заходу рекомендує жінкам носити капелюхи, прикривати плечі і одягати спідниці не коротше, ніж на 2 дюйми вище колін. Чим оригінальніший головний убір, тим краще. Чоловіки повинні бути одягнені у класичні чорні чи сірі фраки та у високі циліндри. Про це пише People.

Цього року гості королівських стрибків позували на відкритому іподромі в капелюшках різної форми, розміру та з візерунками: з цукерками, довгим страусиним пір’ям, птахами та квітами.

На стрибках були присутні король Великобританії Чарльз III, королева Камілла, принцеса Анна та інші члени монаршої родини. Для заходу дружина короля обрала сукню-пальто синього кольору з укороченими рукавами від одного зі своїх улюблених дизайнерів Фіони Клер, а також підібрала капелюшок схожого кольору. Її образ доповнив світлий клатч та туфлі коричневого кольору.

Змагання Royal Ascot, які заснувала королева Анна ще у XVIII столітті, дуже любила покійна королева Єлизавета ІІ. 24 її скакові коні перемагали на Royal Ascot протягом багатьох років. Після смерті монарха один із турнірів був перейменований на честь її сина-спадкоємця престолу — King Charles III Stakes. Очікується, що король вручить трофей головному переможцю перегонів. У свою чергу королева Камілла вручить нагороду переможцю стрибків St. James’s Palace Stakes (для трирічних коней на 1,6 км), а принцеса Анна – найкращому Conventry Stakes (для дворічних коней на 1,2 км).

Для заходу дружина короля обрала сукню-пальто синього кольору з укороченими рукавами від одного зі своїх улюблених дизайнерів Фіони Клер. Фото: Chris Jackson/Getty Images

Королева підібрала капелюшок схожого кольору під сукню. Фото: Chris Jackson/Getty Images

Фото Фото 20 Червня11:03

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить