Плетений таут та квіткові мотиви: Андре Тан назвав наймодніші сумки цього літа 2023

Літо — час, коли аксесуари можуть стати головними героями вашого луку. Одна правильно підібрана сумка може радикально змінити образ. На які моделі варто звернути увагу літом 2023 року, розповів Андре Тан.

Український дизайнер показав топ-5 трендових сумок літа 2023 на своїй сторінці в Instagram.

“Літо — час, коли сумки перетворюються на справжніх героїв стильних образів. Вони виходять з тіні пальт та пуховиків і стають центром уваги. Одна правильно підібрана сумка може радикально змінити настрій луку. Давайте подивимося, на які моделі варто звернути увагу літом 2023 року”, — написав він. 

Плетений таут

Плетені сумки завжди викликають асоціації з морським настроєм, відпускою та безтурботністю, навіть якщо ви проводите теплі місяці в мегаполісі. За словами дизайнера, ідеальний варіант цього літа — твердий плетений таут, в який поміститься все, і навіть трохи більше.

Андре Тан назвав трендові сумки літа 2023 1

Поясна сумка

Андре Тан підібрав ідеальний варіант сумки для тих, хто полюбляє блукати містом з кавою в одній руці і телефоном в іншій. Стильно, дуже зручно та трендово. І поясні сумки вже давно не тільки про спорт. Є дуже багато елегантних варіантів, які чудово поєднуються з літніми сукнями та спідницями.

Андре Тан назвав трендові сумки літа 2023 2

Сумка-сідло

Дизайнер пояснив, що сумка-сідло — це класика з ковбойською естетикою, яка ніколи не вийде з моди. Сьогодні актуальними будуть як великі, так і маленькі сумки-сідла. При чому кольори можуть бути будь-які, від класичного коричневого до яскравих — зелених та рожевих. Не бійтеся експерементувати!

Андре Тан назвав трендові сумки літа 2023 3

Квіткові мотиви на сумках

Квітковий принт — втілення літа, краси та жіночності. Сумка з квітковим принтом додасть свіжості, яскравості та настрою вашому гардеробу! Головне — розумно поєднувати їх; не перебарщуйте з комбінаціями різних принтів в одному образі.

Андре Тан назвав трендові сумки літа 2023 4

Сумка карго

Стиль карго продовжує завойовувати місця в наших гардеробах. Сумки з «пухкими» відкидними кишенями не стали винятком і миттєво стали трендом літа 2023. 

“Щоб цей аксесуар не завантажував ваш образ у теплу пору року, обирайте мініатюрні варіанти з нейлону або просторі таути з натуральної бавовни”, — радить Андре Тан. 

Андре Тан назвав трендові сумки літа 2023 5

Нагадаємо, раніше Інформатор повідомляв про 5 незвичайних модних трендів цього літа.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить