Як маків цвіт: колекція Gasanova весна-літо 2024

Український модний бренд GASANOVA представляє колекцію весна-літо 2024, яка черпає натхнення у чарівному цвітінні маків, створюючи історію, де тканина стає ніжнішою за пелюстки.

Реклама

Gasanova весна-літо 20240Gasanova весна-літо 2024

Композиція образів у колекції втілює чарівність та вічну поетику образу макової квітки. Фірмові кристали Gasanova імітують розсипи макових зерняток, наповнюючи кожну річ ноткою блиску та магії. Колекція викликає відчуття легкості та невагомості, огортаючи казковою аурою.

11

12

Центральний мотив колекції – макова квітка – є важливим символом в історії та міфології. Протягом століть він символізував дуальність — як глибокий сон, так і воскресіння. У стародавніх культурах мак асоціювався з божествами спокою та сну, такими як грецький бог Морфей, що символізував перехід між свідомістю та несвідомим, життям і смертю. Коробочка з насінням маку перегукується з темами родючості, потенціалу та відродження. Дизайн Gasanova поєднує в собі ці символічні елементи, щоб передати вразливість, вічну красу та тонкий баланс між пробудженням і сном.

13

Колекція весна-літо‘24 демонструє майстерне вміння дизайнерки працювати з контрастними фактурами костюмної тканини, атласу та деніму. Взаємодія між цими матеріалами відображає розгортання пелюсток маку, делікатний танець між прозорістю та постійністю. Нова лінійка вдихає життя у вічні переживання, пропонуючи не просто одяг, а позачасовий зв’язок із віковою історією. Кожна річ виготовлена з ретельною увагою до посадки, крою та якості – відповідно до знакових стандартів бренду. Колекція Gasanova весна-літо‘24 — це ода красі, яка нас оточує, данина чарівній привабливості маку та втілення прагнення бренду до елегантності та інновацій.

14

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить