Всі відтінки червоного в колекціях веcна-літо 2024

Червоний, мабуть, найпопулярніший колір у моді, згадайте лише підошви взуття Christian Louboutin чи червоний відтінок, створений Валентино Гаравані, на який його у молодості надихнула жінка у залі Опери Барселони. Стилісти і дизайнери добре знають силу цього відтінку, який своєю природою привертає увагу і заворожує. Цього сезону окрім вишневого і томатного дизайнери ще запропонували три нові кольори: Valentine, Ferrari та Barolo. Vogue.ua зібрав всі відтінки червоного в колекціях веcна-літо 2024.

Valentine

Ми любимо називати його так, тому що це ідеальний відтінок червоного, щоб носити його на День Святого Валентина. Він нагадує палаючий вогонь, але при найближчому розгляді стає теплим, як обійми, завдяки невловимому рожевому підтону всередині. Аж до того, що The Attico поєднали його з фуксією, а Simone Rocha вибраkb його як флагманський колір для своєї дуже романтичної колекції.

Реклама

The Attico0The Attico

Simone Rocha1Simone Rocha

Червоний, як Ferrari

Можливо, на це вплинув біографічний фільм «Феррарі», знятий Майклом Манном і з Адамом Драйвером у головній ролі, але бажання одягатися в лакований червоний одяг, як ревучий екземпляр Скудерії, знову розпалило наш настрій. Модні бренди Ferrari і Alexander McQueen, наприклад, вивели цей колір прямо на подіум, поєднуючи його з total-black аксесуарами.

Alexander McQueen2Alexander McQueen

Ferrari3Ferrari

Томатний

Середземноморська естетика Tomato Girl, яка звела з розуму TikTok, не хоче виходити з моди. Тож цієї весни обійдеться без слів: мова йде про червоні сукні, які ідеально підходять для романтичних побачень, як продемонстрували Jacquemus і Richard Quinn.

Jacquemus4Jacquemus

Richard Quinn5Richard Quinn

Вишнево-червоний

Дуже чуттєвий і глибокий вишнево-червоний колір, ще один відтінок, на який радимо звернути увагу цього сезону. Він настільки популярний зараз, що в TikTok модниці лакують губи цим відтінком. На подіумі, однак, дизайнери асоціювали його з інтригуючими сукнями, такими як ефект русалки у 16Arlington і версія в обіймах чарівних троянд у Balmain.

16Arlington616Arlington

Balmain7Balmain

Бароло

Бароло – колір, який нагадує витримане червоне вино. Hermès і Rick Owens сподобався цей колір і вони обрали для своїх колекцій відтінки, що межують з бордовим. Цей червоний колір вже є одним із найсильніших трендів наступного року, як ми бачили на шоу Gucci. Їх червоний, який новий креативний директор модного Дому Сабато Де Сарно прозвав Ancora, вже став культовим, про що свідчить лютнева обкладинка Vogue Italia.

Rick Owens8Rick Owens

Hermes9Hermes

За матеріалами: vogue.it

Источник

No votes yet.
Please wait...

Один комментарий

  1. Я не вірила в магію і ворожіння доти, доки не познайомилася з Марією. Моя сім’я переживала важкі часи через розбіжності з моїм чоловіком Борисом. Погляди розходилися, немов дві паралельні лінії, і наш шлюб страждав. Я відчувала розпач і занепокоєння щодня, намагаючись знайти вихід із цієї ситуації, бо близьким уже був той момент, коли чоловік мав піти з сім’ї.
    Одного разу моя подруга порадила звернутися до знахарки Марії, яка нібито володіє дивовижним даром читати ворожіння на воску. Спочатку я була скептично налаштована, але відчай підштовхував мене до спроби. Я зв’язалася з Марією через вказаний на її сайті Вайбер і описала їй нашу проблему.
    Марія виявила надзвичайну увагу до моєї історії і запропонувала свою допомогу ворожінням на воску, Марія не тільки прочитала ті знаки, які явно вказували на причини наших конфліктів, а й дала мудрі рекомендації, як змінити ситуацію.
    Я дотримувалася її порад, і результати не змусили на себе чекати. Моя сім’я почала знову знаходити спільну мову, мої стосунки з чоловіком стали набагато теплішими і ближчими. Я відчуваю величезну подяку Марії за її допомогу і підтримку в найважчий для нас період. Її професіоналізм і доброта заслуговують найвищих похвал.
    Усім, хто зіткнувся з подібними проблемами, я настійно рекомендую звернутися до знахарки Марії. Її контактна інформація доступна на сайті https://znaharkamariya.com.ua/ або можна зателефонувати Марії по вайберу +380976592407.
    Вірте в магію добра і можливість змінити своє життя на краще!

    No votes yet.
    Please wait...

Ответить