Восьминоги й медузи: колекція Mugler весна-літо 2024

Відтоді як Кейсі Кадволладер став креативним директором Mugler, він не розчаровував прихильників бренду — вони жадають видовищ, які у свій час влаштовував Тьєррі Мюглер, й вони їх отримують. Кадволладер зміг знайти власний провокаційний підхід до успішного керування французьким модним домом.

Mugler весна-літо 20240Mugler весна-літо 2024

По-перше, Кадволладер зібрав значно більше любителів чоловічого одягу Mugler, ніж можна було уявити раніше. По-друге, у реальному світі, далеко за межами сторінок модних видань, його сексуальні вбрання мають неабиякий попит. По-третє, він викликав шалену реакцію суспільства, представивши колекцію з H&M — тоді мегафани Mugler стояли в довжелезних чергах до магазинів, а деякі речі були повністю розпродані онлайн всього за вісім хвилин.

11

12

Не дивно, що він зміг збільшити й свою команду: вона зросла з 18 людей, коли він починав у 2018 році, до 42 на сьогодні. І, здається, це додало Кадволладер впевненості звертатися до архівів Тьєррі, яких він раніше уникав, побоюючись, що результати будуть «надто костюмними». Так, колекцію весна-літо 2024 він побудував навколо своєї любові до восьминогів і медуз, й організував надзвичайно театральне шоу.

13

14

На білосніжному подіумі, обставленому механічними вентиляторами та яскравими вогнями, Кадволладер представив свій «акваріум». Перший образ складався зі смоляної накладки на тілі зі збільшеними стегнами та шлейфом з шифону, що розтягнувся позаду моделі. Далі відбулися експерименти з архівами Мюглера: застібки-гачки та петлі, що оголюють шкіру, багато тюлю, що створює ілюзію «плавучих» рукавів і штанин, а також каркасні структури, що однаково виявляють і приховують кістки. Фірмові джинси зі спіральним вирізом Mugler і піджаки з корсетним поясом були прикрашені візерунками; обтислі сукні доповнювали семиметрові шифонові шлейфи, які розвівалися на вітрі, як мацаки.

15

Кадволладер викликав захват та неабияку радість у гостей шоу. А це вражає, якщо врахувати, що показ відбувся в кінці передостаннього дня Тижня моди в Парижі, коли всі вже почуваються дещо виснаженими.

16

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить