Вишуканість і провокація: Jean Paul Gaultier Couture весна-літо 2024

Сімон Роша отримала творчу свободу інтерпретувати роботу легендарного Жан-Поля Готьє та його погляди на сексуальність, чуттєвість, провокаційність. Для всіх, хто не бачив її роботи, — вона демонструє колекції свого однойменного бренду в Лондоні та знайомить світ із власним ірландським поглядом на жіночність.

10

Реклама

11

Дизайнерка взяла за основу класику від Jean Paul Gaultier, зокрема корсети, перетворивши їх у смугасті топи, виконані цілком зі стрічок. Також вона використала принти зі знаменитої колекції Готьє, натхненої татуюваннями.

12

Роша заглибилася в архіви Jean Paul Gaultier відразу після того, як отримала запрошення від дизайнера минулого літа. Там вона здивовано виявила, що він використовував традиційну ірландську в'язку гачком. Вона зробила з неї формовану сріблясту сукню.

13

14

Дизайнерка створила сміливу й кмітливу колекцію. Вона щедро та чудернацько використовувала перли та пір’я, стрічки та бісер. Але також дозволила собі зробити колекцію для великого кутюрного балу, відверто романтичного, оповитого десятками метрів тюлю. Це була чудова, характерна колекція, яка принесла їй бурхливі оплески — і гігантські обійми від самого мсьє Готьє.

15

Перегляньте всю колекцію Jean Paul Gaultier Couture весна-літо 2024.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить