В яке взуття інвестувати у сезоні весна-літо 2024

Вже за пів року почнеться новий сезон і потрібно бути готовими його зустріти. Тому пропонуємо вже зараз зазирнути в колекції весна-літо 2024 і взяти на замітку наймодніше взуття, про яке потрібно знати.

Balletcore

Balletcore — тренд, який продовжує набирати обертів. Тюлеві спідниці або спідниці-пачки, боді, силуетні топи, легінси, стрічки для волосся, гетри — це все елементи балетної естетики. І звісно з ростом популярності цього тренду, елегантні балетки — найбажаніше взуття сезону весна-літо 2024. Найкращі пари шукайте і колекціях Fendi, ChristianDior, Chanel.

Реклама

Christian Dior0Christian Dior

Chanel1Chanel

Fendi2Fendi

Металік

Якщо ви думали що тренд на металізоване взуття вже закінчився, то це зовсім не так. Відтінки золота та срібла наступного сезону будуть одними з найпопулярніших. В колекції Erdem ви знайдете сріблясті мюлі з бантом, які нібито виконані з фольгованого паперу, а у AlexanderMcQueen і BottegaVenetaмюлі у сріблі та золоті.

Erdem3Erdem

Alexander McQueen4Alexander McQueen

Bottega Veneta5Bottega Veneta

Вʼєтнамки

В'єтнамок наступного літа буде дуже багато і носити ми їх будемо не тільки на пляжних курортах, а й у місті. Coperni пропонують одягати мінімалістичні білі пари з шовковою мереживною сукнею, а SandyLiang комбінують вʼєтнамки з тонкими спідницями і елегантними жакетами. Цей тренд дійшов навіть бренду Burberry, який представив свою версію взуття, додав високі, але стійкі підбори.

Coperni6Coperni

Sandy Liang7Sandy Liang

Burberry8Burberry

Черевики-шкарпетки

Якщо цієї зими в тренді чоботи-панчохи, то в теплу пору року цей тренд трохи модернізується. Наступної весни дизайнери пропонують вибирати черевики-шкарпетки. EmporioArmani показали прозоре взуття, Marni додали до колекції трикотажні черевики, а Givenchy представили нову стилізацію класичних човників — затягнули на них капронові шкарпетки.

Emporio Armani9Emporio Armani

Givenchy10Givenchy

Marni11Marni

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить