Свобода вибора: нова колекція Valentino весна-літо 2024

П’єрпаоло Піччолі показав нову блискучу колекцію Valentino сповнену літніх ідей в École des Beaux-Arts у Парижі. Співачка FKA Twigs та її танцюристи атлетично виступали в центр подіума, а моделі йшли на фоні класичних оголених жіночих скульптур. «Ми повинні зберегти свободу жінок виражати себе, виражати своє тіло в дуже вільний спосіб. Я вважаю, що фемінізм — це свобода жінок бути тими, ким вони є. Навіть оголити тіло і сказати «ні», — сказав дизайнер.

10

Його нова колекція весна-літо 2024 була вірна його словам — насправді сповнена щедрого розмаїття для різних стилів, чутливості, настроїв і культур. Ми бачили брючні костюми або жакети в поєднанні з відповідними довгими спідницями; спадаючі шовкові сукні-футболки, обʼємні сорочки, шорти і джинси. Але цікава ідея колекції полягала в досить захоплюючій інновації: речах, виготовлених за допомогою техніки вишивання, яку дизайнер назвав «високим рельєфом», що складалася з пов’язаних квітів, птахів, листя винограду чи ананасів. Ця техніка була використана на міні-сукнях з вирізами, топах, комбінезонах і бюстгальтерах. Майстерність у цій колекції була на кутюрному рівні.

11

12

13

фото «Я хотів використати вишивку не як прикрасу, а як структуру, яка сама по собі стає тканиною», — сказав Піччолі. «Я вважаю, що це найбільш експонована колекція, яку я робив; вона показує шкіру, але в інший спосіб». Ідея ґрунтувалася на рельєфі архітектурної ліпнини, знайомому в італійських інтер’єрах епохи Відродження, з особливим акцентом на Sala Bianca, легендарному розкішному флорентійському місці, де Valentino вперше прославився своєю повністю білою колекцією в 1968 році.

14

15

16

Піччолі робив це не заради ностальгії чи бажання відродити архіви Valentino. Тим не менш, це чисте ремесло цілком відповідало духу модного Дому. «Краса і елегантність – це те, з чим асоціюється творчість пана Валентино. Я думаю, ви можете зберегти це, але також працювати над речами, які оголюють тіло іншим, сучасним способом, який не означає бути сексуальним для когось іншого». Всю колекцію Valentino весна-літо 2024 дивіться за посиланням.

17

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить