Світло-блакитні Adidas – наймодніші кросівки весни 2024

Тренд на ретро-кросівки продовжує рости, не шкодуючи нікого, але й тут є свої закономірності – цієї весни одними з найпопулярніших пар стануть світло-блакитні кросівки Adidas, які поєднують в себе вайби минулого, весняно-літній оптимізм та попкультурні референси.

Ріта Ора0Ріта Ора

Реклама

11

12

#1 adidas Handball Spezial

Почнемо з Handball Spezial, які вже вважаються одними з найбільш затребуваних кросівок 2024 року. Ця модель була народжена наприкінці 70-х з метою гарантувати (як випливає з назви) максимальну зручність та ефективність для гандболістів. Перші кросівки характеризується м’яким небесно-блакитним верхом із замші та нубуку у поєднанні з темно-коричневою підошвою з натуральною гумою. Для шанувальників більш яскравих кольорів також є цікаві поєднання на основі блакитного відтінку.

13

#2 adidas Gazelle

Сучасні Adidas Gazelle – ще одна зіркова пара останніх років. Це ремейк моделі Gazelle Indoor 1979 року, яка стане водночас зручним та ефектним доповненням модних весняних образів. Зараз вони доступні і з білими деталями, і з темними – для шанувальників більш стриманої стилістики.

14

#3 adidas Campus '00 e SL 72RS

Adidas Campus '00 — це новинка сезону з масивним альтернативним дизайном, де культові елементи моделі 80-х переглянуто в сучасному ключі, натхненному світом скейтбордингу. Якщо ви віддаєте перевагу вінтажним кросівкам з лінійним силуетом, вибирайте adidas SL 72RS: це справжнє архівне взуття, яке стане перлиною колекції.

15

#4 adidas VL Court

Для мінімалістів у Adidas також є кросівки в модній блакитній гаммі. Це модель VL Court 2.0 на акуратній гумовій підошві без зайвих деталей – тільки чистий відтінок і три фірмові полоски. Своєю лаконічністю також відомі кросівки 3.0 VL Court.

16

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить