Сумки з ланцюгами — модний тренд сезону весна-літо 2024

Формуючи свій весняно-літній гардероб, варто звернути увагу не тільки на нові одяг і взуття, а ще й придивитися до трендових сумок. Цього сезону, незважаючи на актуальність мінімалізму та естетики "тихої розкоші", деякі дизайнери розглядали сумки як ювелірний виріб, прикрашаючи їх золотими та срібними ручками-ланцюгами, що нагадують намиста.

Loewe0Loewe

Реклама

Сумка з ланцюгом — офіційно найприбавливіша модель нинішньої весни, яку варто додати до свого гардероба. Пропонуємо почати з найпопулярнішої it-сумки сезону — Loewe Squeeze. Нова сумка є логічним продовженням спадщини іспанського бренду після успішного аксесуару Puzzle. Виготовлена з м’якої шкіри наппа, вона має "рюшистий" силует і ремінь-ланцюжок і вперше була представлена в колекції осінь-зима 2023/2024, а в новому сезоні набула свіжих кольорів.

Givenchy1Givenchy

Louis Vuitton2Louis Vuitton

Металева фурнітура стала головним елементом у колекціях брендів — від масивних ручок-ланцюгів на мікросумках Valentino до гламурних версій Rabanne, повністю виготовлених із блискучих ланцюгів. Michael Kors Collection зробили реверанс естетиці 1970-х років і танцополу Studio 54, показавши блискучі сумки із золотими декоративними ланцюжками, які повторювали пояси в колекції. Chanel запропонували маленьку вечірню сумку з перлинами і ланцюгами, а Louis Vuitton представили сумку-циліндр з монограмою і ланцюгом замість ручки. Якщо ці незвичні форми, маленькі розміри і яскраві кольори не для вас, то вам точно сподобається сумка розміру XXL з колекції Givenchy або чорний бокс через плече Schiaparelli.

Schiaparelli3Schiaparelli

Valentino4Valentino

Michael Kors Collection5Michael Kors Collection

Chanel6Chanel

Vogue.ua зібрав наймодніші сумки з ланцюгами цієї весни.

Сумки з ланцюгами — модний тренд сезону весна-літо 20247

18

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить