Сумка з торочками – наймодніший аксесуар сезону осінь-зима 2024/2025

Торочки штурмом захоплюють сумки прийдешнього сезону. Чи це пов’язано з одержимістю естетикою Western чи, можливо, трендом бохо, який зараз панує? Ймовірно. Модні бренди та дизайнери грайливо задекорували клатчі, тоути та інші сумки торочками, які додають дозу задоволення будь-якому наряду.

Valentino0Valentino

Реклама

Це, безсумнівно, найбажаніша сумка сезону, незалежно від моделі. Після того, як минулого року торочки сяяли на різноманітних сукнях, ця деталь стає надійним вибором, коли справа стосується аксесуарів. З одного боку, вони повторюють тенденцію Western, яку Фаррел Вільямс повернув у центр уваги завдяки своїй колекції чоловічого одягу Louis Vuitton сезону осінь-зима 2024/2025. Досліджуючи витоки утилітарного одягу, дизайнер надихнувся корінням американського гардеробу, і торочки прикрашали різноманітні речі, як-от пальта та сорочки.

Louis Vuitton1Louis Vuitton

Chloe2Chloe

З іншого боку, дизайнери надихаються трендом бохо-шик, який ми змогли оцінити на подіумі найпершого показу Чемени Камалі для Chloé. Дизайнерка тонко розкрила власне бачення тенденції через втілення ідеї чутливої ​​та вільної жіночності. Шкіряні куртки та штани були прикрашені торочками, а пальта – класичним картатим принтом.

Prada3Prada

Bottega Veneta4Bottega Veneta

У Prada торочки прикрасили сумку-браслет, у Valentino вони набули блискучого вигляду на великій сумці, а Stella McCartney показали клатч, зроблений із сотень ремінців. Тож торочки будуть усюди.

Stella McCartney5Stella McCartney

Ferragamo6Ferragamo

Сумка з торочками буде однією з найпопулярніших у прийдешньому сезоні, адже її грайливість, незвичайність, але водночас універсальність залишаться надзвичайно бажаними. Що стосується кольорів, то в основному варто орієнтуватися на нейтральні тони: чорний, білий, бежевий або навіть сірий.

Emporio Armani7Emporio Armani

Isabel Marant8Isabel Marant

Bottega Veneta9Bottega Veneta

Saint Laurent10Saint Laurent

Stella McCartney11Stella McCartney

За матеріалами vogue.fr.

112

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить