Streetstyle: наймодніші головні убори весни-літа 2024

Минулого літа найпопулярнішим головним убором була панамка – ідеальна захисниця від пекучих сонячних променів та дощу й стильний аксесуар. Цього весняно-літнього сезону панамки теж будуть помітними героїнями модних образів, однак на тижнях моди серед стритстайлу були помічені й інші стильні головні убори. Розповідаємо про кожен з них.

Кепка

Коли знаменитості обирають чорні кепки, щоб залишитися непоміченими папараці, модники цього сезону обирають кепки світлих та яскравих відтінків. Також популярним буде носіння кепки задом наперед. Як бачимо, головний убір ідеально поєднується зі спідницею frou frou – ще одним трендом весни-літа 2024.

Реклама

10

Getty Images1Getty Images

Капелюх

Ковбойська естетика залишатиметься в деталях. Бажаними є як легші солом'яні варіанти капелюхів, так і шкіряні та замшеві моделі на більш прохолодну погоду. Акторка Кайл Річардс вдягає капелюх у повсякденному образі з джинсами та лонгсливом, а під час тижня моди в Мюнхені був помічений стильний чорний капелюх Miu Miu.

Кайл Річардс/Getty Images2Кайл Річардс/Getty Images

Getty Images3Getty Images

Хустка

Надзвичайно жіночний аксесуар, який піддається різноманітним стилізаціям, був помічений під час весняно-літнього тижня моди у дощовому Парижі. Як і з кепкою, цьому аксесуарові притаманно безліч варіантів носіння – від класичного вузла спереду під підборіддям до бандани, що має більш брутальну естетику. А ще можна скласти хустку у стрічку і зробити пов'язку на голову. Усі варіанти ми вважаємо стильними й вже очікуємо побачити їх на вулицях міст.

Getty Images4Getty Images

Getty Images5Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить