Штани з флористичними мотивами – тренд сезону осінь-зима 2024/2025

Природа є одним із найпотужніших джерел натхнення для моди, яка базується на її органічних формах для створення нового одягу чи прикрас. У новому сезоні різноманітні фрукти та квіти прикрасили майже всі елементи гардеробу – від суконь та спідниць до сорочок, топів та, звісно, штанів. Саме останні мають усі шанси стати головним трендом сезону осінь-зима 2024/2025.

Bottega Veneta0Bottega Veneta

Реклама

З фруктами, квітами, а також овочами ця літня спадщина бере участь у тому, щоб перенести сільську місцевість у місто і прийдешньої осені. Таким чином різноманітні штани наповнюються маленькими зеленими пагонами, дикими пелюстками та продуктами саду. Освіжаючий спосіб повернутись до рутини та оновити свій гардероб у сезоні осінь-зима 2024/2025.

Louis Vuitton1Louis Vuitton

Bottega Veneta запропонували штани з невеликими букетами у total look, створивши невеликий сад. Подібно до цієї концепції, Louis Vuitton показали шорти-бермуди в кольорах осені, коричневому та помаранчевому. Крім того, бренд додав набагато більші та текстуровані пелюстки, як безперечних головних героїв прийдешнього сезону.

Loewe2Loewe

З іншого боку, Loewe і Balmain прикрасили свої штани яблуками, гронами винограду та редисом. Перші зʼявилися на зручних широких шароварах, які бренд стилізував із сорочкою такого ж візерунка. Balmain же знайшли одну з найпростіших стилістичних формул, яку можна використовувати на щоденній основі – зримувати флористичні штани із звичайним чорним светром.

Balmain3Balmain

Разом із такими нейтральними базовими речами можна створити прості, але ефектні вбрання за допомогою цього типу штанів, які можуть скрасити будь-який сірий день, характерний для сезону, що починається.

За матеріалами Vogue.es.

14

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить