Що варто знати про колекцію Chanel Métiers d’Art 2023/2024

Хоч модний Дім Chanel міцно вкорінений у Парижі, бренд нерідко демонструє свої нові колекції по всьому світу. Кілька разів на рік, зазвичай для Pre-Fall колекцій, Chanel вирушає в дорогу. Свою круїзу колекцію бренд представив у Лос-Анджелесі, а з Métiers d’Art перетнув Англійський канал до Манчестера, що історично вважається першим індустріалізованим містом світі та відомим прихистком для найвпливовіших рок-гуртів в історії, зокрема Joy Division, New Order, Oasis та The Smiths.

10

Реклама

11

У пресрелізі Chanel описав Манчестер як "одну з найбільш живих столиць попкультури, авангардне місто, музичні гурти якого, що охоплюють усі жанри, змінили історію музики". Коко Шанель, як кажуть, проводила чимало часу у сусідньому містечку Чешир, в Eaton Hall. Анонси шоу — включно з графікою, що нагадує концертні плакати, та короткометражний фільм авторства Софії Копполи під трек Blue Monday — дали зрозуміти, що створюючи колекцію, Віржині Віар надихалася музичною сценою міста.

12

Колекція Métiers d'Art просякнута ностальгією за десятиліттями, в яких музична слава Манчестера була на піку: багаті насичені кольори та силуети, вирвані з 1970-х, 1980-х та 1990-х, перероблені на сучасний манір. Ці тонкощі спостерігаються у текстурах, які відображають риси мегаполіса, що став натхненням колекції.

13

Віар відома тим, що привносить відчуття непідробної щирості та юнацької легкості в Chanel. Вона гралася з варіаціями твідових костюмів довжиною до колін, шортами, котрі виглядали з-під пальт, шапками та ременями-ланцюгами. Потім на подіумі з'явилася шкіра, яка контрастувала з дівчачими сукнями. Колекція, звичайно, вийшла питомо паризькою, адже насправді бренд ніколи далеко не відхиляється від власної класики. Тож Віар зберегла вірність стандартам та зрозумілості.

14

15

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить