Подвійний захист: колекція KATERINA KVIT весна-літо 2024

"З незапам'ятних часів шкіра використовувалась людиною для захисту тіла. Зараз, в епоху великих потрясінь та змін, ми інстинктивно намагаємося відшукати комфорт і спокій, знайти прихисток у природних матеріалах", — розповідає дизайнерка Катерина Квіт про нову весняно-літню колекцію.

Реклама

10

Бренд Katerina Kvit від сезону до сезону акцентує увагу на тезі, що робота з натуральною шкірою — це якраз про сталу моду. Ці вироби можна носити роками. "Натуральні матеріали — це про екологічну моду в тому розумінні, що навіть через довгий проміжок часу така річ має доречний вигляд і може стати вигідною інвестицією", — додає дизайнерка. Головними моделями у новій колекції є фірмові куртки з лацканами, костюми вільного крою, легкі бомбери, вишукані пальта, ультракороткі спідниці та сукні із текстурною шкірою під крокодила, як сучасне повернення в улюблені 90-ті.

11

12

13

Серед джерел натхнення Квіт — сучасне мистецтво, стритстайл-фотографії і водночас архівні кадри з життя молодіжних субкультур. Все, щоб віднайти баланс між вишуканістю та бунтарством, елегантністю та зухвалістю.

14

15

16

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить