Початок нової ери: колекція Gucci весна-літо 2024

Дебют Сабато Де Сарно в Gucci був запланований на вулицях Брери, поблизу Університету мистецтв, який робить цей район такою жвавою частиною Мілана. Прогноз погоди змусив змінити місце проведення шоу — це означало, що ми повернулися в штаб-квартиру компанії на околиці міста, де Алессандро Мікеле проводив свої покази Gucci, але в усіх інших аспектах це був чистий аркуш порівняно з недавнім минулим бренду.

10

Коли Kering призначив Де Сарно на цю посаду в січні, він був невідомою величиною, але з повноваженнями «зміцнювати авторитет Дому моди, одночасно використовуючи його багату спадщину», — йшлося в пресрелізі. Його попередник пішов у листопаді після семирічної роботи, яка перевернула долю італійського бренду та змінила моду, але, на жаль,закінчилася на тлі повідомлень про низькі продажі та падіння акцій.

Де Сарно раніше працював у дизайнерській студії Valentino, де за 14 років пройшов шлях від дизайнера трикотажних виробів до найближчого співробітника П’єрпаоло Піччолі. Його колишній бос був сьогодні на шоу разом із такими зірками, як Джулія Робертс, Джоді Комер, Раян Гослінг і Пол Мескаль, Bad Bunny і Кендалл Дженнер.

11

12

13

Ексцентричність, яка була центральним елементом для колишньої ери Gucci, тепер повністю відсутня. Замість цього Де Сарно вирішив створити свою основу, зосередившись на крої та пропорціях, а також повторюючи форми для акценту. Перший образ — це пальто з гострими лацканами із темно-сірої вовни, єдиною окрасою якого була смугаста репсова стрічка на внутрішній стороні шліци ззаду, надіте поверх простої білої майки і чорних коротких шортів з ременем з пряжкою GG.

14

15

16

«Я почав із гардероба, — сказав він у попередньому інтерв’ю, — тому що відчув необхідність зібрати воєдино речі, які мені подобаються і яких я не знаходжу». Демонстрація ніг була надзвичайно помітною: окрім крихітних шортів, були також лаковані мікроваріанти та лаковані спідниці з високим розрізом А-силуету, найкоротші атласні вечірні сукні, прикрашені кришталевою сіткою, і сукні-сліпи з мереживними краями, ледве довші за коліна. Gucci очима Де Сарно ближче до Тома Форда, з відвертою сексуальною привабливістю форм 1960-х і 1990-х і прямими посиланнями на гіти Форда, як-от білий топ, оброблений акуратними рядами кристалів, які він поєднав із вицвілими синіми джинсами та ошатною сумкою Jackie.

17

18

19

За вдаваною простотою ховалося багато роздумів. Де Сарно використав більш м’яку шкіру для сумки Jackie, додав репсову стрічку до ремінця, оновив застібку та вставив всередину підвіску на блискавці, яка вкрита підкладкою у відтінку Gucci Rosso, новому глибокому червоному кольорі бренду. Шкода, що був дощ, бо вулиця була би слушним місцем для цієї колекції. Де Сарно стер все дощенту, тепер він може почати свою новобудову. Всю колекцію Gucci весна-літо 2024 дивіться за посиланням.

За матеріалами: vogue.com

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить