Плетені сумки: 16 варіантів на літо 2024

Плетені сумки є одними з наймодніших цього сезону, згідно із добіркою головних сумок весни-літа 2024. Та й справді, складно уявити собі літо без цього аксесуару. Що нагадає про спекотну пору ліпше, аніж сплетена солом'яна сумка? Звісно, сучасні бренди використовують різноманітні матеріали у виготовлені плетених торбин, однак факт залишається фактом — цей різновид сумок є одним з фаворитів. Для натхнення на вибір нової vogue.ua зібрав 16 найбажаніших моделей.

Getty Images0Getty Images

Реклама

Getty Images1Getty Images

Getty Images2Getty Images

Сумка кросбоді цього сезону залишається однією з найпотрібніших моделей в гардеробі. Її плетена варіація прослужить не один теплий сезон. Чорна кросбоді Bottega Veneta є універсальним варіантом під будь-який образ, як і солом'яна прямокутна модель на широкому ремінці Marc Jacobs. Сумки, що нагадують сферу, також в тренді цього сезону. Серед плетених моделей обираємо варіант STAUD. Для яскравих виходів ідеально пасуватимуть лакові моделі від Dragon Diffusion та MZ Wallace — вони є акцентними, тому влучно доповнять образ і зі штанами, і зі спідницею.

Більше плетених сумок vogue.ua зібрав у галереї:

Miu Miu3Miu MiuMZ Wallace4MZ WallaceTod's5Tod'sRiver Island6River IslandMiu Miu7Miu MiuBottega Veneta8Bottega VenetaBottega Veneta9Bottega VenetaKurt Geiger10Kurt GeigerMarc Jacobs11Marc JacobsDragon Diffusion12Dragon DiffusionLoro Piana13Loro PianaMarni14MarniBottega Veneta15Bottega VenetaJacquemus16JacquemusSTAUD17STAUDSaint Laurent18Saint Laurent

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить