Переродження: рекламна кампанія Litkovska весна-літо 2024

Український бренд LITKOVSKA представляє колекцію весна-літо 2024 під поетичною назвою REBIRTH, в якій дизайнерка Лілія Літковська несе глибоке послання про стійкість та витривалість – риси українських жінок, що в останні роки стали вирішальними для майбутнього країни.

Реклама

10

Центральним поетичним акцентом колекції є образ пшеничних зерен, огорнутих у лід, – потужного символу збереженого життя та повернення до витоків. LITKOVSKA запрошує до рефлексії про неминучість переродження та відновлення природи, людини, цілої нації після періодів холоду та темряви – адже в українській міфології солярне коло завжди повертається у бік нового життя. Завдяки складним деконструйованим силуетам і потужній символіці Лілія Літковська втілює ідею про руйнацію як новий початок.

11

12

Колекцію було вперше представлено 27 вересня 2023 року в рамках офіційної програми Паризького тижня моди. На місці проведення показу колекції було розміщено QR-коди, що ведуть до хроніки зруйнованих місць, цілих адрес в Україні. Цей зворушливий жест послужив нагадуванням про людську ціну війни, розповідаючи іноземній аудиторії про землю, яку нам належить відновити, висаджуючи зерна надії.

13

14

"REBIRTH говорить про стійкість людського духу та трансформаційну силу творіння. Навіть посеред хаосу ми залишаємось відданими побудові світлого майбутнього для України", – пояснює дизайнерка. Колекція весна-літо 2024 вже отримала широке визнання, залучивши різноманітну аудиторію з усього світу. Бездоганно поєднуючи елементи високої моди, фольклорних вірувань та поетичного символізму, бренд продовжує привносити нові наративи в індустрію моди, створюючи власний дискурс.

15

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить