Ода балету: нова колекція Chanel Couture весна-літо 2024

Легкість, миловидність і дівчача легковажність — Віржині Віар зібрала всі ці цінності й представила їх у весняно-літньому шоу Chanel Сouture. Хоча вона ніколи не дотримується якоїсь теми, фоновою ідеєю на цей раз був балет, пронизуючи показ довгоногими силуетами, який відбувався навколо гігантської інсталяції ґудзика Chanel.

Chanel Couture весна-літо 20240Chanel Couture весна-літо 2024

Реклама

Шоу розпочалося з явного реверансу Габріель Шанель у шифоновому одязі Маргарет Куеллі, яке було одягнене поверх кремового твідового жакета, крихітної спідниці з ламбрекену, покритої довшою білою спідницею з фатину, і товстих білих колготок. (Актриса зіграла головну роль у фільмі-тизері сезону — міні-фантазії про зниклий ґудзик Chanel, створеній у співпраці з Кендріком Ламаром і Дейвом Фрі).

Chanel Couture весна-літо 20241Chanel Couture весна-літо 2024

Chanel Couture весна-літо 20242Chanel Couture весна-літо 2024

Chanel Couture весна-літо 20243Chanel Couture весна-літо 2024

Кольорова гама колекції варіювалася від білої до помадної пастелі і потім в зворотному напрямку. В одному з образів зв'язок з танцем промайнув у силуеті свого роду твідового твінсету — укороченого жакета, нижня частина якого мала форму купальника. Якщо ви ще не зрозуміли танцювальну ідею, підтвердження можна знайти з одним із яскравих моментів шоу: чорне пальто-сукня із вузькою талією та повною спідницею, що надихає на жорстку білу пачку балерини.

Chanel Couture весна-літо 20244Chanel Couture весна-літо 2024

Chanel Couture весна-літо 20245Chanel Couture весна-літо 2024

Chanel Couture весна-літо 20246Chanel Couture весна-літо 2024

Те, що клієнти дому шукають у супер-розкішній високій моді Chanel, – це невимовне диво ручної роботи. В колекції було кілька видатних технік: бежевий костюм з укороченим жакетом, який, здавалося, імітував твід відкритого переплетення, зроблений з чогось, що могло бути вишивкою з рафії; рожева шифонова сукня з прилаштованим ліфом і літаючими текстильними бантами, перемішаними зі спідницями.

Chanel Couture весна-літо 20247Chanel Couture весна-літо 2024

Фіналом, звичайно ж, стала наречена Chanel. На ній була крихітна сріблясто-біла туніка з об'ємними поетичними шифоновими рукавами і шлейфом, який волочився ярдами білого тюлю. Романтично, декоративно, але побудоване на своєрідній сучасній реальності. Це і є стиль Віржині Віар.

Всю колекцію Chanel Couture весна-літо 2024 дивіться в нашій галереї.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить