Новий погляд на денім у колекції KSENIASCHNAIDER Pre-Spring 2025

Для нової колекції KSENIASCHNAIDER обрали легший, тонший і більш гумористичний підхід до життя та моди. Дизайнери Ксенія та Антон Шнайдери деконструювали наявні норми, застосовуючи перероблені матеріали у своїй винахідливій манері, та створили нетрадиційну, але легко впізнавану вуличну колекцію Pre-Spring 2025 під назвою No Fixed Norm.

10

Реклама

11

Цього сезону творча пара використовує культові джинсові строчки, які зазвичай застосовуються для забезпечення міцності виробів з деніму, щоб вишити ними орнаменти у формі джинсів на повсякденних футболках і худі, а також створити складно прошиті стьобані куртки, спідниці-балони та шорти. Дизайнерський дует використовує класичну тканину бродері анґлез, традиційно пов’язану з літніми сукнями, щоб створити гендерно нейтральні худі та штани з вшитою спідницею. У колекції також представлені куртки, спідниці та штани з принтом, які створюють оптичну ілюзію джинсів, що нібито "приклеєні" до людини.

12

13

14

У новому сезоні KSENIASCHNAIDER представили те, що давно стало їхнім офіційним торговим знаком — різноманітний одяг з переробленого деніму та джинсових виробів з трикотажем. Процес виробництва вражає: на створення нової пари потрібно декілька ретельно відібраних пари вінтажних джинсів, і кожна нова пара фактично є унікальною.

15

16

Інноваційні та сталі технології, свідоме споживання та використання переробленого деніму є основою KSENIASCHNAIDER. У фірмових силуетах бренду використовуються тканини з відходів печворку, органічна бавовна, ліоцел та перероблені матеріали з вінтажного одягу. За свою історію KSENIASCHNAIDER переробили близько 45 тонн джинсових штанів, що еквівалентно приблизно 550-700 джинсам, що переробляються на місяць.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить