Низька посадка — великий тренд сезону весна-літо 2024

Штани з низькою посадкою повертаються, і покази сезону весна-літо 2024 це підтвердили. Можна побачити, як весь той одяг, аксесуари та тренди, які були надпопулярними декілька десятків років тому, знову стали крутими. Тенденцію на низьку посадку почали помічати минулого сезону, але її відкидали, як божевілля, доки сила наполегливості не дозволила їй закріпитися на подіумах. Тепер такі бренди, як Altuzarra, Ashley Williams, JW Anderson і Collina Strada, пропонують свої спідниці та штани із заниженою талією. Vogue.ua зібрав прості поради, щоб легко застосувати їх на практиці.

Мініспідниці

Ashley Williams0Ashley Williams

Ashley Williams пропонують поєднувати мініспідниці з укороченими жакетами, а також босоніжками на екстремальній платформі. Окрім цього, стильними союзниками також будуть балетки зі шкарпетками або гетрами та високі чоботи.

Мідіспідниці

Gabriela Hearst1Gabriela Hearst

Ще одна з найбільш помітних речей цього сезону, хоча вона була з нами протягом багатьох років завдяки своїй здатності пасувати будь-якій фігурі, — це спідниця довжини міді. Тепер лінія талії в таких спідницях опущена на кілька сантиметрів і надає виразності стегнам.

Максіспідниці

Christian Siriano2Christian Siriano

І, нарешті, максі. Прийдешнього сезону у фокусі модниць зʼявляться спідниці з різними фактурами і принтами: приталені та розкльошені, як у Mowalola, а також у стилі Керрі Бредшоу, як у Christian Siriano.

Штани карго

Anna Sui3Anna Sui

Штани карго — одна з ключових позицій 2023 року. Coperni вже представили їх на своєму показі весна-літо 2023 у верблюжому кольорі та мішкуватого крою, так само зробили Versace, Givenchy та Diesel. У новому сезоні естетика Y2K була знову підтверджена пропозиціями з рожевого атласу і у квіткових принтах.

Вузькі штани

Mowalola4Mowalola

Вузькі штани також несміливо повертаються, хоча, можливо, вони насправді ніколи й не йшли. Mowalola показали модель з екстремально низькою посадкою, що пасуватиме і чоловікам, і жінкам.

Класичні штани

Burberry5Burberry

Низька посадка пасує і класичним штанам. Рівно рік тому магазини заповнили свої стелажі широкими моделями, які були як ніколи зручними. Тепер цей тренд закріпився і на подіумах у поєднанні з блейзерами.

Різноманітні матеріали

JW Anderson6JW Anderson

Є місце і для розваг, якщо говорити про тренди. Дві пропозиції, представлені JW Anderson і Eckhaus Latta, ведуть нас до менш звіданих модних територій — з незвичними тканинами.

Текст: Alexandra Lores

За матеріалами vogue.es.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить