Незвичайна подорож: нова колекція Louis Vuitton весна-літо 2024

Для нового шоу Ніколя Геск’єр залишив великі музеї Парижа і зробив ставку на його найбільший проспект, Єлисейські поля, і новий будинок LouisVuitton, який там будується. Хоча новий, мабуть, не те слово. Нещодавно ця велична будівля банку була побудована для Всесвітньої виставки 1900 року як готель для розміщення міжнародних гостей. «У часовому аспекті це дуже відповідає історії LouisVuitton«, — сказав Геск’єр. Але справа не лише у тимчасовому відношенні. Будь-хто, хто нещодавно проходив повз цю будівлю, знає, що подорожі вплетені в ДНК бренду —його будівельні ліси оздоблені так, щоб виглядати як багажник пароплава LouisVuitton.

10

У Геск’єра власний роман з подорожами — він говорив про «загадковий досвід» поселення в готелі — і він також розуміє труднощі, пов’язані з цим. «Vuitton — це бренд класу люкс, але він орієнтований на функціональність, створяє можливість краще подорожувати. В одязі важлива мобільність», – сказав він. Кілька місяців тому на своєму курортному шоу на італійському острові Ізола-Белла дизайнер розповідав про «русалок озера, які перетворюються на щось інше», тому було вражаюче чути, як він говорить про щось таке буденне, як збирання речей.

11

12

13

Звичайно, не було нічого прозаїчного в тому, що сталося на подіумі, побудованому Джеймсом Чинландом на індивідуальне замовлення так, щоб він виглядав як внутрішня частина повітряної кулі. Повсякденне життя – це стиль Гескьера; насправді, його одяг для LouisVuitton все більше і більше є нагадує вироби ручної роботи, але колекція, на відміну від кутюр, була спроектована так, щоб бути якомога легшою. Було декілька образів які складалися з довгих спідниць, зроблених з шарів мусаліну і шармезу, у парі з куртками-бомберами і шовковими блузками. Ці силуети були підкреслені шкіряними ремнями на стегнах. Були й інші речі: корсетні топи з відкритими плечима, виготовлені на замовлення AtelierRare та ExceptionnelVuitton, із завуженими штанами з високою талією та підтяжками; сорочка, схожа на вітрило, що тягнеться за тонким шлейфом під простою чорною спідницею А-силуету; комбінезон вільного крою, повністю розшитий бісером.

14

15

16

Насамкінець він показав групу курток, якість виготовлення яких потрібно побачити поблизу, щоб оцінити. Хоча на перший погляд вони були зроблені з твідового букле, насправді це був набагато тонший матеріал, вирізаний лазером, щоб надати йому гофровану текстуру. Незвичайний – ось відповідне слово для цього. Всю колекцію LouisVuitton весна-літо 2024 дивіться за посиланням.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить