Найтепліші светри з високою горловиною осінь-зима 2023/2024

На відміну від светрів з V-подібним вирізом, які хочеться носити до настання справжніх холодів, варіанти з високою горловиною одразу спадають на думку з пониженням температури. Комфортні та практичні светри з високим коміром — найактуальніша річ у зимовому гардеробі, яка неодмінне стане в нагоді. У колекціях осінь-зима 2023/2024 ви знайдете десятки стильних варіантів — від обʼємних светрів до обтислих водолазок з кашеміру, меріноса та вовни.

Victoria Beckham0Victoria Beckham

Реклама

Затишні светри з високим коміром взимку ще не залишали нікого байдужим. Вони мають щонайменше дві переваги, за які їх варто полюбити. По-перше, їх можна легко вписати в абсолютно будь-який стиль, а по-друге, потреба закривати горло від вітрів автоматично зникає, адже в таких светрах дизайнери вже все передбачили. В колекції Victoria Beckham ви зустрінете теплий молочний светр, який освіжить ваш зимовий гардероб, у The Row — мінімалістичну версію на всі часи, а у Bottega Veneta — водолазку з декоративними елементами, які відсилають до риб'ячого лушпиння.

Bottega Veneta1Bottega Veneta

The Row2The Row

Ferragamo3Ferragamo

Подовжений светр з високою горловиною пропонують Michael Kors Collection — комбінуючи його з трикотажними штанами й широким поясом на стегнах з нульових років. Тим часом Bally одягають довгий светр ніби сукню в парі з ботфортами до стегон, а Max Mara носять його в багатошарових образах.

Michael Kors Collection4Michael Kors Collection

Bally5Bally

Max Mara6Max Mara

Burberry7Burberry

Vogue.ua зібрав наймодніші светри цього сезону з високою горловиною.

Найтепліші светри з високою горловиною осінь-зима 2023/20248

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить