Наймодніші светри з круглим вирізом осінь-зима 2023/2024

Подбати про теплий гардероб, який зігріватиме вас у холодні дні, потрібно вже зараз. Почати пропонуємо із затишних светрів, які неодмінно стануть вашим улюбленим елементом гардеробу зовсім скоро. Цього сезону в центрі уваги: оверсайз светри, які можна носити як сукні, лаконічні однотонні моделі класичного крою, маскуліні светри з перфорацією, пухнасті варіанти з мохеру, а також ошатні джемпери з декором. Але є одна спільна особливість у цих светрів – усі вона мають круглий виріз горловини.

Prada0Prada

Реклама

Светр з круглим вирізом в нейтральній кольоровій палітрі – це та необхідна база, яка має бути в гардеробі кожної модниці. Такий светр виручить вас в будь-якій ситуації, адже він добре пасуватиме як до ділового гардеробу, так і для образів вихідного дня. В колекції Prada осінь-зима 2023/2024МіуччаПрада і РафСімонс показали наймодніший спосіб як носити базовий светр цього сезону. За версією дизайнерів молочні, чорні і сірі светри з круглим вирізом краще за все поєднувати із ошатними спідницями. Більше прикладів цієї тенденції в гардеробах streetstyle-зірок дивіться за посиланням.

Tory Burch1Tory Burch

Isabel Marant2Isabel Marant

Zimmermann3Zimmermann

Якщо вам подобаються більш великі моделі светрів, то шукати відповідні джемпери пропонуємо у Valentino, Isabel Marant і Stella McCartney. Так, П'єрпаоло Піччолі показав обʼємний смугастий светр, який можна носити замість сукні з грубими чоботами. Щоб образ виглядав ще цікавіше – додайте білу сорочку і краватку. Тим часом, Стелла МакКартні зробила ставку на мʼякий светр-кейп, а Ізабель Марант показала джемпер в молочному кольорі з перфорацією. Але найцікавіший светр з круглим вирізом ви знайдете у Loewe – Джонатан Андерсон прикрасив його пір'м.

Valentino4Valentino

Christian Dior5Christian Dior

Loewe6Loewe

Ports 19617Ports 1961

Vogue.ua зібрав наймодніші светри з круглим вирізом цього сезону.

Наймодніші светри з круглим вирізом осінь-зима 2023/20248

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить