Наймодніші спідниці плісе сезону осінь-зима 2023/2024

Як і багато інших модних трендів 1990-х, як-от сліп-сукні, короткі топи та штани-карго, плісовані спідниці також зʼявилися в нових колекціях брендів. Однак це не означає що вам обовʼязково потрібно одягатись як Шер Горовіц з серіалу "Нетямущі " у жовту міні-спідницю та гольфи, щоб бути в тренді. Насамперед, варто зазначити, що більшість наймодніших плісированих спідниць цього сезону виконані в нейтральних кольорах і є універсальними елементами стилю. В колекціях брендів представлені міні-спідниці в стилі препі, елегантні варіації середньої довжини та довгі спідниці до підлоги — від варіацій у дрібну складку до великих фактурних інтерпретацій.

Rokh0Rokh

Якщо ви полюбляєте більш стримані моделі спідниць, то радимо придивитись до нюдової спідниці Hermes у дрібну складку або чорного варіанту з жатої тканини Christian Dior, який можна комбінувати з білими сорочками, трикотажними водолазками або приталеними жакетами, як стилізувала Марія Грація Кʼюрі на подіумі. Тим часом, якщо ви шукаєте щось більш цікаве, то вам точно сподобаєтьcя асиметрична спідниця Rokh або гібрід штанів і міні-спідниці в колекції Fendi. Насправді, плісовані спідниці — базовий і практичний елемент гардеробу, який з легкістю може замінити джинси. Міучча Прада навіть одного разу сказала в розмові з Рафом Сімонсом, що її улюблена формула – «це біла плісована бавовняна спідниця та синій светр». Ось вам і модний прийом для осіннього сезону.

Christian Dior1Christian Dior

Fendi2Fendi

Dion Lee3Dion Lee

Hermes4Hermes

Популяризації мініспідниць плісе посприяли шоу Miu Miu весна-літо 2022 і осінь-зима 2022/2023, після який цей елемент одягу на низькій посадці став вірусним. В новому сезоні інші бреди також зробили ставку на короткі плісовані спідниці. Dion Lee показали мініспідницю з металевими елементами, Self-Portrait та Alaїa зробили ставку на трикотажні моделі, а Monse і Sacai запропонували версії з деконструкцією.

Self-Portrait5Self-Portrait

Sacai6Sacai

Monse7Monse

Alaia8Alaia

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших плісованих спідниць цього сезону.

Наймодніші спідниці плісе сезону осінь-зима 2023/20249

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить