Наймодніші спідниці до коліна осінь-зима 2023/2024

Який образ із "Диявол носить Prada" найкращий? Хоча ми завжди будемо небайдужі до класичного вбрання із фільму, насправді найбільш актуальними цього сезону є образи аутсайдерів. Наприклад, горезвісні лазурово-блакитний светр і картата спідниця, які носила Енді Сакс. Спідниці такої "незручної" довжини, які певний час були відсутні в колекціях брендів, повсюдно зустрічалася на подіумах сезону осінь-зима 2023/2024.

Кадр з фільму "Диявол носить Prada"0Кадр з фільму "Диявол носить Prada"

Реклама

Не зовсім міні, не зовсім максі, і навіть визначення "міді", здається, не підходить для такої довжини, яка вимагає визначення з міліметричною точністю. Фактично, поділ знаходиться посередині між верхньою та нижньою частинами колінної чашечки. Цей фасон знайомий усім, хто любив романтичні комедії та підліткові драми кінця 1990-х і початку 2000-х, як-от «10 речей, які я ненавиджу в тобі», «Дівчата Гілмор», «Поцілунок». Спідниця ​​з еластичної тканини з квітковим або картатим принтом, яку кокетливі дівчата носили б із укороченою білою футболкою, масивними мюлями та скромною посмішкою.

Miu Miu1Miu Miu

На щастя, ітерації цього сезону більш стримані, ніж раніше. Miu Miu, 16Arlington, Versace, Gucci та Saint Laurent продемонстрували вишукані спідниці довжиною до коліна, виконані з різних матеріалів: шкіряні і трикотажні, зі сріблястою фактурою металік і оздоблені лелітками. Ці спідниці за силуетами дещо нагадують "олівець": зазвичай прилягають до стегон, а потім розширюються до ледь помітного А-силуету, що робить їх ідеальними компаньйонами для топів та щільного трикотажу, таких популярних цього сезону.

Versace2Versace

Saint Laurent3Saint Laurent

Щодо взуття, то все може бути трохи складніше, оскільки така довжина спідниці здатна візуально вкоротити зріст. Тож головна порада — відмовитися від взуття на пласкій підошві, натомість віддати перевагу гостроносим човникам, черевикам на підборах або чоботам до коліна, які торкаються краю спідниці.

16Arlington416Arlington

Chanel5Chanel

Gucci6Gucci

Boss7Boss

Vogue.ua зібрав наймодніші спідниці до коліна, які вам знадобляться цієї зими.

Наймодніші спідниці до коліна осінь-зима 2023/20248

За матеріалами vogue.it

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить