Наймодніші шкіряні штани осінь-зима 2023/2024

У осінньому сезоні є кілька речей, які є неодмінною базою: пальто в нейтральному кольорі з великими плечима, зручний кашеміровий трикотаж, грубі черевики і звісно пара шкіряних штанів. Стильні і функціональні шкіряні штани — універсальний елемент гардеробу в холодну погоду, який можна носити з будь-яким верхом. Від класичних прямих моделей до розкльошених пар, які візуально подовжують силует – ось на яких моделях варто зосередитися цієї осені. В колекціях осінньо-зимового сезону 2023/2024 вони зʼявилися як символи "тихої розкоші", з більш роковим настроєм у Alexander McQueen і нормкорними нотками у Hermès.

Hermes0Hermes

Реклама

Осінь — та пора року, коли ніколи не знаєш, як одягнутися, щоб не було спекотно чи холодно. Але є одна річ, яка ніколи не розчаровує, а саме шкіряні штани, які виконують роль патичка-рятівничка у будь-якій незрозумілій ситуації. Вони теплі й практичні, і їх легко стилізувати: шкіряні штани мають однаково стильний вигляд навіть просто з топом і кросівками. Hermès пропонують носити шкіряні штани у монохромному чорному образі, поєднуючи їх зі светром, пальтом і черевиками. Rokh показали широкі матові пари з подвійними ременями, а Victoria Beckham зробили ставку на лаковані штани з тисненням під пітона.

Rokh1Rokh

Chloe2Chloe

Victoria Beckham3Victoria Beckham

В колекціях осінь-зима 2023/2024 безліч цікавих варіантів шкіряних штанів. Chloé, бренд, якому не чужа реміснича обробка шкіри, в новому сезоні створив не тільки моделі складного дизайну, а й лаконічні коричневі штани, трохи розкльошені донизу. Proenza Schouler представили варіант у відтінку металік, який потоваришував із базовим светром з круглим вирізом і козаками, Bottega Veneta зробили ставку на сині шкіряні штани, які візуально нагадують джинси, а Coperni продемонстрували вузьку версію з баскою.

Proenza Schouler4Proenza Schouler

Coperni5Coperni

Alexander McQueen6Alexander McQueen

Bottega Veneta7Bottega Veneta

Vogue.ua зібрав наймодніші шкіряні штани цього сезону.

Наймодніші шкіряні штани осінь-зима 2023/20248

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить