Наймодніші шкіряні пальта осінь-зима 2023/2024

Пальто — універсальна річ у гардеробі для холодного сезону. Окрім теплих вовняних пальт, цієї осені в тренді шкіряні моделі. Маскулінні пальта, ніби зняті з чоловічого плеча, або більш жіночні варіанти з акцентом на талії, з лакованої або матової шкіри, текстурної або гладкої; довгі чи короткі, класичної кольорової гами або неочікуваних відтінків — ось головні шкіряні пальта в колекціях осінь-зима 2022/2023. Лишилося тільки вибрати свій варіант, і ми з цим допоможемо.

Khaite0Khaite

Реклама

Шкіряне пальто — надійна інвестиція на кілька сезонів чи навіть років, залежно від моделі та кольору, які ви виберете. Незважаючи на те що цього сезону на подіумах представлена різна довжина верхнього одягу, максіпальта є фаворитами в колекціях брендів. У Loewe ви знайдете чорне пальто чоловічого крою, у Alexander McQueen — варіант баклажанового відтінку з поясом, а у Balenciaga — пальто з легким блиском.

Loewe1Loewe

Alexander McQueen2Alexander McQueen

Balenciaga3Balenciaga

Одягнутися, як Трініті з "Матриці", можна і в цьому сезоні: плащ із лакованої шкіри Chanel чи матове пальто Khaite ідеально впораються з цим завданням. Якщо ж хочеться чогось цікавішого, то розгляньте вінілові версії тренчів, плащі зі штучної крокодилячої шкіри, варіанти в байкерському стилі, пальта із зістареним ефектом або зі шкіри пастельних відтінків. Наші фаворити шукайте в колекціях Versace, Chanel, Givenchy, Victoria Beckham та Bottega Veneta.

Versace4Versace

Chanel5Chanel

Givenchy6Givenchy

Bottega Veneta7Bottega Veneta

Victoria Beckham8Victoria Beckham

Vogue.ua зібрав наймодніші шкіряні пальта цього сезону, на які варто звернути увагу.

Наймодніші шкіряні пальта осінь-зима 2023/20249

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить