Наймодніші коричневі спідниці сезону весна-літо 2024

Коричневі спідниці, у їх нескінченних інтерпретаціях, одні з фаворитів модниць цього літа. Час заміни зимового одягу на літній зазвичай викликає зміну колірної палітри, та цього сезону на зміну життєрадісним кольорам приходить найнесподіваніший коричневий тон. Враховуючи нинішню схильність до мінімалізму, не дивно, що саме коричневий став улюбленим кольором streetstyle-зірок, знаменитостей та дизайнерів. Vogue.ua зібрав найкрасивіші коричневі спідниці, щоб виглядати елегантно цього літа.

Драпірована коричнева спідниця + прозора блуза

Oude Wang0Oude Wang

Реклама

Шоколадні, кавові та коричні тони позиціонуються як відтінки витонченості цього літа. Шанхайський бренд Oude Waag відзначає найкращі тренди сезону, презентувавши спідницю міді з розрізом збоку та драпірованими деталями на талії, створюючи типовий силует русалки. Прозорі блузи, які також займають перші позиції в списку найгарячіших трендів, є найбільш чуттєвим і витонченим доповненням будь-якого образу.

Асиметрична коричнева спідниця

Supriya Lele1Supriya Lele

Якби існував ідеальний дизайн спідниці для літа, у ньому були б змішані драпірування, прозорі матеріали, складки і вирізи. Єдине, чого не вистачає, — це кроп-топ чи бікіні, аби доповнити сміливу, та втім елегантну спідницю. Зі спідницями, які кидають виклик традиційній структурі, варто поєднувати взуття, яке робить те ж саме, наприклад, балетки із сітки або босоніжки на обʼємній підошві.

Коричнева спідниця з рюшами

Saint Laurent2Saint Laurent

Рюші й повітряні складки були предметом захоплення майже всіх дизайнерів. У таких спідницях є щось суттєво романтичне, а обʼєм, який надається силуету, створює образ сучасної принцеси. Обирайте рюші як на блузі, так і на спідниці — або тільки внизу, римуючи спідницю зі взуттям на низьких підборах або платформі, як показують Saint Laurent.

Коричнева спідниця прямого крою з фатином

Giada3Giada

Прямі спідниці є позачасовою річчю та, безсумнівно, найпопулярнішою моделлю 1960—1990-х років, а також структурною основою робочого одягу та вечірніх образів. Більш весняна версія таких спідниць представлена ​​в супроводі тюлю або фатину, який перекриває край спідниці та елегантно спадає до колін. Оновлюючи класику, Giada поєднали флористичний принт із темною прозорою тканиною.

Коричнева спідниця з високою посадкою

Dior4Dior

У сезоні весна-літо 2024 Dior оновлюють найвідоміший архівний образ, New Look, мідіспідницею із драпіруванням на стегнах. Крім того, стилістичні коди Марії Грації К’юрі знаходять своє місце в простих вбраннях, що складаються з двох частин, зокрема з блузою із тривимірної тканини.

За матеріалами vogue.mx.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить