Наймодніші чорні пальта осінь-зима 2023/2024

Нарешті дизайнерам наскучили яскраві кольорові рішення і захотілось перевіреної класики, а саме чорного добре сконструйованого пальто в гардеробі. Мова йдеться саме про теплі пальта, виконані з найякісніших тканин, але які тепер є "родзинкою" вашого стилю. Вони безперечно будуть базою вашого осіннього гардеробу, просто не будуть виглядати банально. Це можуть будути пальто з маскуліними плечима, строгі двобортні версії з гострими лацканами, жіночні силуетні варіанти чи пальто з мʼяким кроєм.

Givenchy0Givenchy

Реклама

Колекції дизайнерів осінь-зима 2023/2024 є вагомими аргументами на користь того, щоб зробити ставку на чорне пальто, оскільки цей верхній одяг був головним елементом майже у всіх брендів. Усі пальто, які є найбажанішими цього сезону відрізняються яскравою гостротою, домінуючими плечима, надлишковим кроєм і зазвичай довжиною трохи нижче щиколоток. Так, Khaite та Balenciaga запропонували більш прямі версії в максі довжині, тим часом StellaMcCartney та Versace зробили ставку на чорні пальта у формі пісочного годинника, які підкреслюють талію та пропонують гламурний погляд на класику. Тим часом, Gucci показали двобортні варіанти з похилими великими плечима, прикрашені на талії за допомогою тонкого ременя-ланцюга, VictoriaBeckham продемонстрували однобортне класичне пальто, а Givenchyобʼємне пальто з защипами біля талії.

Gucci1Gucci

Alexander McQueen2Alexander McQueen

Balenciaga3Balenciaga

Victoria Beckham4Victoria Beckham

Красиві чорні пальта були основою колекцій TheRow протягом багатьох років, і такі зірки, як-от Зої Кравіц, Дженніфер Лоуренс і РоузіГантінгтонВайтлі вже довели на власному прикладі, що їх довгі пальта-кокони є гідною інвестицією на всі часи. Ці пальта зараз є домінуючим трендом сезону, але іронія полягає в тому, що це, мабуть, найбільш класичне пальто, яке ви можете придбати.

The Row5The Row

Christian Dior6Christian Dior

Stella Mccartney7Stella Mccartney

Khaite8Khaite

Versace9Versace

Prada10Prada

Vogue.ua зібрав наймодніші чорні пальта цього сезону.

Наймодніші чорні пальта осінь-зима 2023/202411

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить