Наймодніші чоботи осінь-зима 2023/2024

Чоботи ― незамінне взуття для холодів. Навіть якщо ви їздите на машині, все одне хоча б одна пара чобітків не завадить. У новому сезоні осінь-зима 2023/2024 дизайнери пропонують вибирати чоботи-панчохи, які повторюють контури ніг, високі моделі до стегон, які заміняють штани, просторі чоботи з широкою халявою та байкерські зі шнурками і пряжками. Vogue.ua. зібрав 4 наймодніших різновиди чобіт, актуальних цього сезону.

Isabel Marant0Isabel Marant

Реклама

Чоботи-панчохи

Цієї осені чоботи-панчохи знову повертаються в наші гардероби, але вже в оновленому вигляді. Забудьте про моделі із замші, які повторювали контури ніг і були дуже популярні десь у 2014 році. Тепер ці вузькі ботфорти виконані з глянцевої або матової шкіри та представлені і на пласкій підошві, і на підборах. Найкращі приклади шукайте в колекціях Courreges, Valentino і Loewe.

Courreges1Courreges

Valentino2Valentino

Loewe3Loewe

Чоботи до стегон

Цього сезону діє модне правило: що вище взуття, то воно краще. І йдеться не про підбори. У колекціях осінь-зима 2023/2024 дизайнери змагалися, у кого вийде зробити таке взуття, яке замінить штани. StellaMcCartney показали коричневі чоботи з матової шкіри, BottegaVeneta використали своє фірмове плетіння, а PhilosophydiLorenzoSerafini представили лаковані чоботи до стегон.

Stella McCartney4Stella McCartney

Bottega Veneta5Bottega Veneta

Philosophy di Lorenzo Serafini6Philosophy di Lorenzo Serafini

З широкою халявою

Чоботи з широкою халявою, які ще називають slouchyboots, ― один із наймодніших різновидів осіннього взуття. Вільні і об'ємні чоботи додають образу розслабленого міського шику. В колекції Loewe ви знайдете зумисне просторі пари, які ніби спадають з ніг, у IsabelMarant ― вільні чоботи до стегон, а у Y/Project ― джинсові пари з напуском.

Loewe7Loewe

Isabel Marant8Isabel Marant

Y/Project9Y/Project

Байкерські

Байкерські чоботи з численними пряжками і масивною підошвою ― найуніверсальніше взуття на щодень в холодний сезон. І це тільки на перший погляд їх незрозуміло з чим носити. Насправді вони легко міксуються з міським гардеробом. Ви можете поєднувати їх із джинсами, брючними костюмами, шкільними мініспідницями або трикотажними сукнями.

Giambattista Valli10Giambattista Valli

Christian Dior11Christian Dior

Max Mara12Max Mara

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить