Наймодніші чоботи до стегон осінь-зима 2023/2024

Ботфорти — не новий вид взуття, але цього сезону осінь-зима 2023/2024 саме вони стануть найбажанішим взуттям в вашому гардеробі. Але є певна відмінність — якщо раніше в тренді були обтислі замшеві пари, які нагадували панчохи, то тепер дизайнери пропонують вибирати набагато сутуліші та менш відверто сексуальні чоботи до стегон. Це можуть бути як ботфорти на плоскому ходу так і моделі на підборах чи танкетці, виконані з матової чи лакованої шкіри в класичних кольорах (чорному, бордовому та карамельному), або пари у трендових металевих відтінках.

Philosophy di Lorenzo Serafini0Philosophy di Lorenzo Serafini

Цієї осені можна не боятися замерзнути, бо в колекціях брендів панує дуже високе взуття. Дизайнери не просто пропонують чоботи трохи вищі за коліна, а роблять ставку на ботфорти до середини стегон. Так, в колекції Philosophy di Lorenzo Serafini лаковані пари поєднувались з сукнями-жакетами та прозорими гольфами, у Bottega Veneta чорні сукні з розрізами оголювали не шкіру, а фірмове шкіряне переплетення intrecciato за бордових ботфортах. Тим часом, MM6 Maison Margiela показали сріблясті пари на плоскому ходу, які були поєднанні з комфортним спортивним одягом.

Bottega Veneta1Bottega Veneta

MM6 Maison Margiela2MM6 Maison Margiela

Stella McCartney3Stella McCartney

Ботфорти – це ідеальна можливість продовжити життя своїх суконь і спідниць в холодний сезон. Подивіться як це роблять Khaite, Isabel Marant і Giambattista Valli, поєднуючи коротку довжину у парі з високими чоботами. Ви завжди можете додати чорні колготки, якщо потрібен додатковий шар на шкірі. До того ж з допомогою цього взуття можна спробувати тренд "без штанів", як от показати Stella McCartney на подіумі, міксуючи довгий светр і шкіряні slouchy ботфорти.

Khaite4Khaite

Lanvin5Lanvin

Можливо вузькі чоботи, які обтягують ваші ноги, вже трохи відходять зі списку актуальних трендів, але є певні виключення. Наприклад, трикотажні ботфорти Dion Lee з ефектом рибальської сітки виглядають свіжо і небанально, а шкіряні чоботи до стегон Lanvin в total-red образі є логічним завершенням стилю.

Isabel Marant6Isabel Marant

Dion Lee7Dion Lee

Giambattista Valli8Giambattista Valli

Vogue.ua зібрав наймодніші чоботи до стегон цієї осені.

Наймодніші чоботи до стегон осінь-зима 2023/20249

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить