Наймодніше взуття на платформі сезону весна-літо 2024

Гостроносі туфлі-слінгбеки на маленьких підборах та балетки, звісно, дуже популярні в цьому сезоні, однак є ще один модний тренд, який домінує в колекціях брендів. Йдеться про взуття на платформі — від лоферів до туфель Мері Джейн та клогів і сабо. Vogue.ua зазирнув у колекції дизайнерів весна-літо 2024 і зібрав найбажаніше взуття на платформі, яке стане вам у нагоді в новому сезоні.

Gucci0Gucci

Реклама

Взуття на платформі має низку значних переваг: воно актуальне, додає кілька сантиметрів зросту, а також зручне у носінні. Ми бачили взуття на платформі в колекціях багатьох брендів, однак найбільше нам запам’яталися його версії в дебютній колекції Сабато Де Сарно для Gucci. Моделі демонстрували мініатюрні шорти в парі з лоферами на запаморочливих платформах. Зі свого боку, Simone Rocha представили атласні туфлі Мері Джейн, а Eckhaus Latta зробили ставку на сабо з відкритим носком.

Simone Rocha1Simone Rocha

Molly Goddard2Molly Goddard

Лофери або броги на масивній платформі допоможуть твердо й упевнено стояти на ногах. Шукайте стильну модель з металізованим блиском у Molly Goddard. Для вечірнього виходу підійдуть ажурні туфлі Roberto Cavalli, а для літнього відпочинку — клогі Isabel Marant або сабо Sunnei.

Eckhaus Latta3Eckhaus Latta

Roberto Cavalli4Roberto Cavalli

Sunnei5Sunnei

Isabel Marant6Isabel Marant

Vogue.ua зібрав наймодніше взуття на платформі цієї весни.

Наймодніше взуття на платформі сезону весна-літо 20247

18

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить