Найкращі сукні з драпіруванням весна-літо 2024

Легкі та елегантні сукні — це базовий елемент весняно-літнього гардероба, і з кожним роком на подіумах з’являються нові моделі та фасони. У цьому сезоні весна-літо 2024, окрім асиметричних суконь і білизняних моделей у стилі 1990-х років, дизайнери вирішили відродити тренд на сукні з драпіруванням.

Alberta Ferretti0Alberta Ferretti

Реклама

Драпірування — це техніка, що сягає корінням глибоко в історію моди. Вперше її започаткувала мадам Мадлен Віонне, яка зробила драпірування відправною точкою всього свого творчого процесу. У 2023 році кілька брендів вже відновили інтерес до драпірування. Спочатку VictoriaBeckham показали довгі сукні з невеликим драпіруванням на талії, а потім Loewe зробили ставку на скульптурні складки об’ємного драпірування, що стали основною структурою суконь.

Atlein1Atlein

У нових колекціях дизайнери знову пропонують драпіровані сукні з новим креативним баченням. AlbertaFerretti представили модель з невагомого шифону з асиметричним декольте, Atlein показали сукню із м’яким драпіруванням із блискучого шовку шоколадного кольору, а Chloé потішили нас елегантним кроєм сукні на одне плече. Сукні з драпіруванням — окрім того, що нагадують ідею класичної елегантності, — мають надзвичайну силу trompel'oeil, якої багато хто прагне, а саме бажаний ефект «плоского живота».

Chloe2Chloe

Сукня з драпіруванням із ефектом trompel'oeil є чудовим вибором для особливих випадків, а також для більш повсякденних ситуацій — у максі-, міді- чи мініверсіях. Гейлі Бібер віддає перевагу короткій моделі та поєднує її з мюлями на тонких підборах. Сукня міді з короткими рукавами та легким драпіруванням на животі VictoriaBeckham — одна з моделей, яка найкраще інтерпретує цей тренд у вишуканому ключі, особливо в поєднанні з високими босоніжками з ремінцями і чорними колготками.

13

14

15

16

Vogue.ua зібрав найкращі сукні з драпіруванням.

Найкращі сукні з драпіруванням весна-літо 20247

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить